Vacatures - Werken bij Davilex

Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken en ben je enthousiast multi-talent? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Zoek je een leuke, uitdagende baan en vind je een prettige werksfeer belangrijk? Bekijk onze vacatures dan op https://nl.visma.com/werken-bij-visma/vacatures/ en solliciteer!

Wie zijn wij?

Davilex, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandige entiteit binnen de internationale Visma group. Wij ontwikkelen financiële administratieve software voor het MKB, verenigingen, stichtingen en consumenten. Naast de afdeling Ontwikkeling bestaat de organisatie onder meer uit een afdeling Verkoop en Helpdesk. 

Meer informatie & soliciteren

Meer informatie & soliciteren

Lijkt het je leuk om bij Visma / Davilex te werken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur ons je cv en motivatie, je kunt van ons in ieder geval een reactie verwachten. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met onze recruiter Marja Veerman, 06-13250376.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090