Edith de Zeeuw

Edith de Zeeuw

Directeur Movimi

De service is ongeëvenaard

Vanaf het eerste moment goed contact met Davilex. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had of dat het goed ging. Alles was bespreekbaar, om mij goed te kunnen servicen.

Lees meer...

Ik mocht mijn testperiode met 1 maand verlengen ivm mijn vakantie die in de testperiode viel. Geweldig! Ook nadat ik klant ben geworden is die service ongeëvenaard goed en hoog gebleven.
Marco en Esther Navest

Marco en Esther Navest

Eigenaren Autoglasgereedschap.nl

1x invoeren en klaar ben je

Wat heel fijn werkt, is dat je vanuit order een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur. 1x Invoeren en klaar ben je!

Lees meer...

Ook het schakelen naar andere administraties (we hebben er 3) geeft geen enkel probleem. We werken ruim 15 jaar met Davilex en het bevalt ons prima.
Patrick Kerkvliet

Patrick Kerkvliet

Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur

Gebruiksvriendelijk pakket

Dankzij het softwarepakket van Davilex hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.

Lees meer...

Met dit zeer gebruiksvriendelijke pakket is het ook voor mensen die niet dagelijks met de financiële administratie bezig zijn toch mogelijk om iets op te zoeken of in kaart te brengen.
Zondervan Administraties

Zondervan Administraties

Eigenaar

Rapportages maken is uiterst eenvoudig

Ik gebruik Davilex Accountant al vanaf 2004 zonder noemenswaardige problemen. En als ik dan al vragen heb worden deze snel beantwoord door de support afdeling.

Lees meer...

Wat mij vanaf het begin opvalt is dat Davilex Accountant moet zijn ontwikkeld in samenwerking met een boekhouder, de inrichting voldoet prima aan wat ik als boekhouder geleerd heb. Ook het vinden en maken van de rapportage (ook van voorgaande jaren) is uiterst eenvoudig en geven mij snel antwoorden op mijn vragen. Ik hoef dan ook niet te zeggen dat het invoeren van boekingen snel en eenvoudig is.
Dave Schulteis

Dave Schulteis

Administratiekantoor Lubberdink

Overzichtelijk

Het prettige aan het pakket van Davilex is dat het compleet, maar wel overzichtelijk is. Ik heb eerder met een uitgebreider pakket gewerkt waarbij je allerlei modules kon kopen. Dat pakket had eigenlijk te veel functies en mogelijkheden voor wat je ermee wilde doen.

Lees meer...

Ook was het een stuk duurder. We hebben nu een pakket dat eenvoudiger is, maar daarom veel fijner werkt.

Sophie de Jong

Sophie de Jong

Studentenvereniging AEGEE

Overzichtelijk programma, goede helpdesk

De ledenadministratie software van Davilex is prima voor verenigingen. Bij onduidelijkheden kan je altijd bij werknemers terecht met vragen, die ze goed beantwoorden.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090