Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • De beste oplossing voor zakelijke dienstverleners!

  Met de software van Davilex heeft u de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt uw administratie bij te houden. Ook voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • BTW-aangifte? Die doet u voortaan zelf!

  Met een handige wizard stelt u in een paar eenvoudige stappen zelf uw BTW-aangifte samen die u vervolgens (zonder bijkomende kosten) rechtstreeks vanuit het pakket direct in kunt dienen bij de Belastingdienst.
 • Alles wat u nodig heeft

  Gemakkelijk boekhouden, snel en efficiënt factureren, een overzichtelijk financieel dashboard, elektronisch bankieren, eenvoudige BTW-aangifte, uitgebreide rapportages; onze software heeft het allemaal!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén softwareoplossing voor uw gehele administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

eenvoudig boekhouden

de gemakkelijkste software voor zakelijke dienstverleners!

Advocaten, notarissen, architecten, communicatiebureaus, schoonmaakbedrijven en vele andere zakelijke dienstverleners kiezen al decennialang voor de software van Davilex. Dat is niet zo vreemd. Onze software maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar simpele stappen boekt u in- en verkopen en maakt u snel en efficiënt facturen aan. Die facturen kunt u vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. De software van Davilex is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Dus ook de BTW-aangifte doet u voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossingen voor zakelijke dienstverleners en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in uw onderneming.

Online of offline

Boekhouden in de cloud?

Kiest u voor het gemak van boekhouden in de cloud of installeert u de boekhoudsoftware liever lokaal op uw computer?

Davilex Online Boekhouden in de cloud Davilex Software Software wordt lokaal geïnstalleerd

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.

MAC-gebruiker? Kies Davilex Online.

Logistiek

Voorraadbeheer en/of orderbeheer?

Met onze software kunt u het verkoopordertraject goed beheren en uw voorraden nauwkeurig bijhouden. Kies onderstaand de oplossing(en) waar u naar op zoek bent.

Davilex Voorraad Beheer uw voorraden effectief Davilex Order De juiste tool voor overzichtelijke orderadministratie

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.