Davilex XBRL-portaal

BTW-aangiften die u samenstelt met de software van Davilex kunnen heel gemakkelijk rechtstreeks vanuit het pakket in het vereiste XBRL-formaat via Digipoort ingediend worden bij de Belastingdienst. Digipoort is het veilige digitale communicatiekanaal van de overheid dat de ontvangst, verwerking en aflevering van elektronische berichten die u als belastingplichtige of intermediair naar overheidsinstanties verstuurt, verzorgt. Voor rechtstreekse verzending van uw BTW-aangiften vanuit de software van Davilex naar Digipoort maakt u gebruik van het Davilex XBRL-portaal.

Gratis gebruik Davilex XBRL-portaal

Om van dit portaal gebruik te kunnen maken, is éénmalige registratie als abonnee van Davilex vereist. Aan deze abonneeregistratie zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is eenvoudig. Download het aanvraagformulier voor belastingplichtigen of voor intermediairs door op één van onderstaande knoppen te klikken, vul het formulier in en stuur het met de gevraagde bijlagen naar Davilex. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag snel wordt verwerkt en u voortaan gemakkelijk, snel en kosteloos uw aangiften vanuit uw boekhoudpakket kunt versturen.

Mail het ingevulde formulier inclusief bijlagen naar klantenservice@davilex.nl of verstuur per post naar:

Davilex Software B.V.
T.a.v. afdeling secretariaat
Postbus 9400
1006 AK Amsterdam

 

Aanvraagformulier belastingplichtige Aanvraagformulier intermediair

Vragen?

Vragen?

Heeft u een vraag over het Davilex XBRL-portaal of uw kosteloze aanmelding? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

030 - 6391 555

06 5513 22 23

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090