Voorwaarden

Onderstaand vindt u de voorwaarden die van toepassing zijn op de verschillende door Davilex geleverde producten en diensten. Om de documenten te kunnen openen, heeft u het programma Acrobat Reader nodig. Dit programma kunt u kosteloos downloaden.


pdf   Voorwaarden Davilex Software B.V.

pdf   Licentievoorwaarden Davilex

pdf   Voorwaarden Davilex Onderhoudsovereenkomst

pdf  Voorwaarden Davilex Support & Onderhoudsovereenkomst

pdf   Voorwaarden Davilex Responstijdovereenkomst

pdf   Voorwaarden Vliegende Start

pdf   Voorwaarden Klassikale Trainingen

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

030 - 6391 555

info@davilex.nl


Aanvullende informatie

In de Voorwaarden Davilex Software B.V. wordt verwezen naar aanvullende bepalingen in de orderbevestiging. Deze bepalingen hebben betrekking op onder meer contractduur en opzegtermijn. De orderbevestiging ontvangt u wanneer u een order plaatst bij Davilex. Bestelt u via onze afdeling Verkoop, dan ontvangt u de orderbevestiging via e-mail. Bij bestellingen via onze online shop wordt de orderbevestiging na afronding van uw betaling getoond. Omdat wij het belangrijk vinden om transparant te zijn over onze voorwaarden en aanvullende bepalingen, vindt u de informatie uit de orderbevestiging tevens onderstaand.

Contractduur
Een abonnement wordt aangegaan voor de periode van één jaar en wordt telkens stilzwijgend verlengd voor een opvolgende periode van één jaar, tenzij het abonnement tijdig wordt opgezegd.

Opzegtermijn
Bij beëindiging van het abonnement geldt een opzegtermijn van één maand tegen het einde van een lopende periode.

Facturatietermijn
De facturatietermijn is afhankelijk van uw bestelling. Afhankelijk van uw keuze wordt het abonnement per kwartaal of per jaar gefactureerd. Support & Onderhoud wordt altijd jaarlijks gefactureerd.

Betalingstermijn
Voor facturen van Davilex Software B.V. geldt een betalingstermijn van 30 dagen.

Inzagetermijn online-applicaties
Wordt het abonnement op een online dienst van Davilex beëindigd, dan kan de administratie tot 30 dagen na verlopen abonnement ingezien worden.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090