vacatures

Wij zoeken collega's!

Davilex groeit en bij die groei hoort een versterking van ons team! Ben je een enthousiast multi-talent die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken en zoek je een leuke baan met veel uitdaging, een prettige werksfeer en natuurlijk een fijn salaris? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures:  

Richard Scheper, directeur Davilex
De toekomst voor software ligt in de cloud. Deze trend omarmen we graag, omdat het zowel de ondernemer als de accountant gemak oplevert.
Testimonials

Davilex Software

ons belangrijkste kapitaal? onze medewerkers!

Onze medewerkers vormen ons belangrijkste kapitaal en zijn de kracht van ons succes. Want ook al biedt Davilex volop technologie: het creëren, ontwikkelen en realiseren staat of valt met de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Een ieder is het over één aspect eens: bij Davilex ben je je eigen entrepreneur. Naast collegialiteit, saamhorigheid en verbondenheid zijn vooral vrijheid en ondernemerschap elementaire kenmerken van onze organisatie. Davilex biedt alle mogelijkheden en faciliteiten om door te groeien, waarbij wensen en ambities voorop staan. En dat heeft alles te maken met onze arbeidsvisie: Alleen als de werknemer zich op de plaats voelt, kan hij of zij boven zichzelf uitstijgen. En Davilex doet er alles aan om die plaats te creëren!