Vacatures - Werken bij Davilex

Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken en ben je enthousiast multi-talent? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Zoek je een leuke, uitdagende baan en vind je een prettige werksfeer belangrijk? Mail ons je open sollicitatie en vertel ons hoe je ons team wilt versterken en waarom jij daar de juiste persoon voor bent. Als je je sollicitatie en cv naar jobs@davilex.nl mailt, kun je in ieder geval een reactie van ons terug verwachten.

Wie zijn wij?

Davilex is een zelfstandige entiteit binnen de internationale Visma group. Wij ontwikkelen financiële administratieve software voor het MKB, verenigingen, stichtingen en consumenten. Naast de afdeling Ontwikkeling bestaat de organisatie onder meer uit een afdeling Verkoop en Helpdesk. Op de locatie Houten werken we met ongeveer 30 medewerkers in een informele werksfeer.

Meer informatie & soliciteren

Meer informatie & soliciteren

Wil je werken bij Davilex? Solliciteer en stuur ons je cv en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met onze recruiter Marja Veerman, 06-13250376.

Direct solliciteren

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090