Davilex Jubileumweken

Profiteer nu van 30% jubileumkorting!

Davilex bestaat 30 jaar en dat vieren we graag met u! Daarom kunt u tijdens de Davilex Jubileumweken uw Davilex-software upgraden met 30% jubileumkorting! Upgraden naar de nieuwste versie, versie 9.8.0, zal u veel gemak opleveren, want vanaf deze versie is de directe bankkoppeling beschikbaar! Dat betekent dat u voortaan met één druk op de knop uw zakelijke bankafschriften van ABN AMRO Bank, ING Bank en/of Rabobank rechtstreeks kunt importeren in uw boekhouding! Handmatig transacties downloaden en importeren behoort hiermee definitief tot het verleden en dat bespaart natuurlijk tijd!

EXTRA CADEAUTJE!

Wilt u uw bankafschriften voortaan importeren via de directe bankkoppeling? Upgrade dan nu en meld u voor 31 december a.s. aan voor de directe bankkoppeling. De aansluitkosten ad € 12,50 krijgt u dan cadeau. Voor het gebruik van de directe bankkoppeling geldt een tarief van slechts € 1,00 per bankrekening per maand. Daar hoeft u het dus niet voor te laten! Profiteer direct, upgrade nu en meld u aan voor de directe bankkoppeling!

5 redenen om nu te upgraden


  1. Meer en verbeterde functionaliteit, bekijk het overzicht!
  2. Bespaar tijd met de directe bankkoppeling
  3. Doe eenvoudig suppletie op de aangifte via het programma
  4. Upgraden is eenvoudig, snel en met behoud van uw huidige administratie
  5. Profiteer van 30% jubileumkorting & betaal géén aansluitkosten directe bankkoppeling

PROFITEER DIRECT EN STAP OVER!

Kies voor gemak, profiteer van de jubileumactie en upgrade direct naar de nieuwste versie van de software! De upgradeprijzen zijn inclusief Support & Onderhoud Zilver voor een jaar. Zo weet u zeker dat uw software up-to-date blijft en u volgend jaar de mogelijke BTW-verhoging van 6% naar 9% moeiteloos door kunt voeren in uw administratie!


direct upgradenOp deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Contactformulier

Vul de ontbrekende gegevens in.