• Upgrade nu met 50% korting

  Upgrade nu met 50% korting

  Start het nieuwe boekjaar met up-to-date software. De nieuwe functies in Davilex Software versie 9.10 maken boekhouden makkelijker, efficiënter en vooral veel sneller!

Upgraden = tijd besparen!

We hebben boekhouden opnieuw makkelijker en sneller gemaakt! In de nieuwste versie van onze software (versie 9.10) hebben we namelijk het onderdeel Internetbankieren flink onder handen genomen. Hierdoor is de automatische herkenning van banktransacties sterk verbeterd en kost het bijwerken van het bankdagboek tot wel 40% minder tijd!

Zoveel tijd kunt u besparen

Een voorbeeld: kostte het u voorheen 30 minuten om 50 op elkaar lijkende transacties uit te zoeken en te reconciliëren? Nu kan dat in minder dan 10 minuten! Nog sneller gaat het als u ook gebruikmaakt van de directe bankkoppeling. Door deze koppeling worden banktransacties binnen een minuut ingelezen in uw administratie. Inloggen op de bankomgeving, het bankafschriftenbestand downloaden en transacties vervolgens handmatig importeren in de administratie behoort definitief tot het verleden! En dat voor slechts € 1,- per maand extra.

Maak gebruik van de actie - Upgrade nu met 50% korting!

Naast tijd besparen biedt upgraden nog een belangrijk voordeel. De upgradeprijzen zijn namelijk inclusief Support & Onderhoud. Dit betekent dat u ook toekomstige upgrades direct kunt downloaden. Eén ding kunnen we u alvast verklappen: in de volgende update hebben we een hele makkelijke conversietool ingebouwd, waarmee u uw administratie in een paar eenvoudige stappen gereed maakt voor het nieuwe BTW-tarief van 9%. Nog zo'n handige tijdbespaarder!

Upgradeprijzen

Onderstaande prijzen zijn inclusief Support & Onderhoud. Zo weet u zeker dat u ook de volgende upgrades kosteloos kunt downloaden. 

Davilex Account  € 417,- 
Davilex Account Pro € 559,- 
Davilex Factuur  € 311,- 
Davilex Relatie  € 235,- 
Davilex Voorraad  € 381,- 
Davilex Order € 381,- 
Davilex Totaal  € 704,- 

Direct upgraden

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.


Bespaar tijd in 2019

Start het nieuwe boekjaar met up-to-date software en bespaar in 2019 veel tijd! Boekhouden wordt makkelijker, sneller en efficiënter met Davilex Software versie 9.10. Upgrade nu en profiteer van 50% korting!


Tijdbesparende functies

Sneller bankafschriften importeren en reconciliëren, directe bankkoppeling, inkoopfacturen importeren, facturen, orders en bestellingen mailen. Het zijn allemaal handige functies waarmee u veel tijd bespaart!


Upgraden met 50% korting

Profiteer van de speciale upgradeactie en upgrade uw verouderde boekhoudsoftware nu met 50% korting! Mis deze kans niet en bestel direct. De actie is geldig tot en met 31 december 2018.


Incl. Support & Onderhoud

De upgradeprijzen zijn inclusief Support & Onderhoud voor een jaar. Handig, want bij vragen kunt u de helpdesk bellen en volgende upgrades kunt u zonder bijkomende kosten direct downloaden.

Makkelijk boekhouden in minder tijd?

Profiteer nu van de actie, upgrade met 50% korting en begin 2019 met een makkelijker boekhoudpakket waarmee u eenvoudig tijd kunt besparen!
 • Nieuw functies besparen tijd!
 • Nieuwe functies die boekhouden makkelijker maken
 • Bespaar op facturatie
 • Logistiek alles onder controle
 • Profiteer van het aanbod - upgrade nu!
 • Nieuw functies besparen tijd!
 • Nieuwe functies die boekhouden makkelijker maken
 • Bespaar op facturatie
 • Logistiek alles onder controle
 • Profiteer van het aanbod - upgrade nu!
 • Nieuw functies besparen tijd!

  Als u upgrade naar de nieuwste versie van onze software, dan beschikt u natuurlijk ook direct over tal van nieuwe functies die we in eerdere versies hebben ingebouwd. Een greep uit eerdere de vernieuwingen:

  • Bankafschriften importeren en betaalopdrachten exporteren via de directe bankkoppeling
  • Betaalopdrachten aanmaken vanuit lijst Inkoopboekstukken
  • Inkoopfacturen importeren (UBL-formaat) en verkoopfacturen in UBL-formaat genereren
  • Suppletie op de BTW-aangifte samenstellen en versturen vanuit pakket
  • Bestellingen invoeren en ontvangstbonnen baseren op bestelling of inkoopfactuur

  Tip: u kunt uw Davilex Software tegen hetzelfde voordelige upgradetarief uitbreiden met extra modules. Maakt u nu bijvoorbeeld alleen gebruik van Davilex Account? Ga dan ook factureren met Davilex en bespaar voortaan veel tijd!


  Direct upgraden

 • Nieuwe functies die boekhouden makkelijker maken

  De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd die boekhouden makkelijker en vooral sneller maken. Zo kunt u bijvoorbeeld UBL-facturen importeren. Inkoopfacturen zijn zo in een mum van tijd geboekt!

  Een andere functie die veel tijd bespaart, is de directe bankkoppeling. Via deze koppeling kunt u bankafschriften met één druk op de knop ophalen en importeren in uw boekhouding. Het handmatig ophalen en importeren van bankafschriften behoort hiermee tot het verleden. Verschillende banken bieden zelfs de mogelijkheid om ook betaalopdrachten via de directe bankkoppeling te versturen. Handig, want zo bespaart u nog meer tijd!
   

  Direct upgraden

 • Bespaar op facturatie

  Met Davilex Factuur verstuurt u uw verkoopfacturen eenvoudig via e-mail. Dat levert u naast een tijdbesparing ook een flinke kostenverlaging op. Een factuur per post kost namelijk ongeveer € 1,65 euro aan verzend-, materiaal- en handlingskosten. Verstuurt u 50 facturen per maand, dan bespaart u dus maandelijks € 82,50! Die kleine investering in de upgrade is dus snel terugverdiend.

  Natuurlijk is er in Davilex Factuur de afgelopen jaren meer veranderd. Zo kunt u bijvoorbeeld, ook wanneer u geen gebruik maakt van Davilex Account, eenvoudig UBL-inkoopfacturen importeren. Daarnaast kunt u bij verkoopfacturen die u via e-mail verstuurt direct een UBL-factuur meesturen. Zo maakt u het uw afnemers ook gemakkelijk!

  Direct upgraden

 • Logistiek alles onder controle

  Een van de vernieuwingen die we de afgelopen jaren door hebben gevoerd in onze logistieke modules is de mogelijkheid om bestellingen in te voeren. Ook makkelijk, de bestellingen kunnen direct via e-mail naar de leverancier gestuurd worden.  Ontvangt u de goederen, dan kunt u de ontvangstbon eenvoudig baseren op de ingevoerde bestelling. Handig, want zo hoeft u gegevens maar 1x in te voeren.

  Ook orders kunnen natuurlijk gemaild worden en ontvangstbonnen kunnen nu ook gebaseerd worden op inkoopfacturen (die u misschien wel als UBL-factuur heeft geïmporteerd!). Kortom, ook de logistieke processen zijn de afgelopen tijd makkelijker en sneller geworden. Alle reden dus om direct te upgraden!

  Direct upgraden

 • Profiteer van het aanbod - upgrade nu!

  Bespaar in 2019 veel tijd op uw boekhouding. Upgrade nu naar Davilex Software versie 9.10. Tot 1 januari 2019 profiteert u van 50% korting. Bovendien zijn de upgradeprijzen inclusief Support & Onderhoud voor een jaar. Toekomstige upgrades kunt u dus direct downloaden. En dat is prettig, want in de volgende upgrade hebben we een handige conversietool voor de BTW-verhoging van 6 naar 9%!.

  De voordelen van Support & Onderhoud

  • Uw software verouderd niet meer
  • Bellen met de helpdesk als u vragen heeft
  • Geen tijd kwijt aan implementatie nieuw BTW-tarief door handige BTW-conversietool (beschikbaar in de volgende versie)

  Direct upgraden

 • Davilex Relatie & Order besparen me veel tijd.


  Ik gebruik al jaren Davilex, het werkt heel fijn. Onze accountant heeft dit pakket ook, hierdoor kan hij ook makkelijk met ons meekijken zonder bij ons langs te komen. Sinds dit jaar heb ik ook Davilex Relatie en Davilex Order. Dit scheelt mij administratief heel veel werk.

  Renate van Veen, Betuwse deuren

Deze actie is slechts geldig t/m 31 december a.s. Profiteer nu en upgrade uw Davilex Software!

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090