• Deze actie is verlopen

  Deze actie is verlopen

  Deze actie is verlopen. Wilt u uw Davilex-software upgraden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

Upgraden = tijd besparen!

Eenvoudig, snel en zonder gegevensverlies upgraden naar een actueel boekhoudpakket met méér mogelijkheden? Maak gebruik van ons unieke aanbod en upgrade uw Davilex-software met 50% korting! Bovendien kunt u tot en met 31 december a.s. uw administratieve software uitbreiden tegen hetzelfde lage actietarief! Mis deze kans niet en bestel Upgrade 9.10.0 vandaag nog! 

Vijf redenen om nu te upgraden!

 • Uw administratieve software weer helemaal up-to-date
 • Handige conversietool voor implementatie BTW 9%
 • Compatibel met Windows 10
 • Binnen 10 minuten upgraden zonder gegevensverlies
 • 50 % korting wanneer u uiterlijk 15 januari a.s. bestelt!

De snelste manier om BTW 9% in te voeren in uw administratie?

Het toevoegen van het nieuwe BTW-tarief van 9% kan een behoorlijke klus zijn. Prijzen handmatig aanpassen, nieuwe grootboekrekeningen aanmaken, leveringsvoorwaarden aanpassen. Het is maar een greep uit de zaken die aangepast moeten worden in uw administratie. Wilt u makkelijk, snel en foutloos het nieuwe BTW-tarief toevoegen? Kies er dan nu voor om te upgraden! Bij de upgrade zit namelijk een hele handige BTW-conversietool die u vrijwel al het werk uit handen neemt. Met één druk op de knop worden prijzen aangepast, grootboekrekeningen toegevoegd en andere benodigde wijzigingen automatisch doorgevoerd in uw administratie. Deze tool werkt niet met oudere versies van onze software, dus bespaar uzelf een hoop tijd en upgrade nu naar Davilex Software versie 9.11!

Contact

Contact

Heeft u een vraag over Davilex of over onze producten? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

030 - 6391 555

06 5513 22 23

info@davilex.nl


Bespaar tijd in 2019

Start het nieuwe boekjaar met up-to-date software en bespaar in 2019 veel tijd! Boekhouden wordt makkelijker, sneller en efficiënter met Davilex Software versie 9.10. Upgrade nu en profiteer van 50% korting!


Kies voor gemak

Nog sneller boekhouden? Stap dan gelijk over van Basic naar Standaard. Handige functies als de directe bankkoppeling en mailen van facturen besparen u veel tijd en geld! Bel ons voor een persoonlijk upgradevoorstel.


Upgraden met 50% korting

Profiteer van de speciale upgradeactie en upgrade uw verouderde boekhoudsoftware nu met 50% korting! Mis deze kans niet en bestel direct. De actie is geldig tot en met 31 december 2018.


Incl. Support & Onderhoud

Met deze actie verouderd uw boekhoudsoftware nooit meer! Want de genoemde prijzen zijn inclusief Support& Onderhoud. Volgende upgrades kunt u dus zonder meerkosten direct downloaden.
 • De service is ongeëvenaard


  Vanaf het eerste moment goed contact met Davilex. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had of dat het goed ging. Alles was bespreekbaar, om mij goed te kunnen servicen.
  Edith de Zeeuw, Directeur Movimi

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090