Edith de Zeeuw

Edith de Zeeuw

Directeur Movimi

De service is ongeëvenaard

Vanaf het eerste moment goed contact met Davilex. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had of dat het goed ging. Alles was bespreekbaar, om mij goed te kunnen servicen.

Lees meer...

Ik mocht mijn testperiode met 1 maand verlengen ivm mijn vakantie die in de testperiode viel. Geweldig! Ook nadat ik klant ben geworden is die service ongeëvenaard goed en hoog gebleven.
Maxim Gazendam

Maxim Gazendam

Eigenaar Puremaxim

Alles wat ik nodig heb

Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!

Dorothy Chrzanowska

Dorothy Chrzanowska

Doorpol administraties

Prima pakket voor een prima prijs

Sinds 2007 maken wij gebruik van Davilex Accountant voor administratie kantoren. Als startende onderneming waren we heel blij met deze oplossing, omdat wij niets in de software hoefden te investeren.

Lees meer...

De installatie van het pakket en de jaarlijkse updates verlopen probleemloos....zelfs voor een leek is het pakket eenvoudig te installeren op de pc.

Sylvia Bogers

Sylvia Bogers

Eigenaar Bogers Kozijnen B.V.

Het makkelijke aan online is dat onze vaste accountant nu mee kan kijken in de boekhouding als ik een vraag heb. Ook kan hij ons gevraagd en ongevraagd van advies voorzien.

Marco en Esther Navest

Marco en Esther Navest

Eigenaren Autoglasgereedschap.nl

1x invoeren en klaar ben je

Wat heel fijn werkt, is dat je vanuit order een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur. 1x Invoeren en klaar ben je!

Lees meer...

Ook het schakelen naar andere administraties (we hebben er 3) geeft geen enkel probleem. We werken ruim 15 jaar met Davilex en het bevalt ons prima.
Patrick Kerkvliet

Patrick Kerkvliet

Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur

Gebruiksvriendelijk pakket

Dankzij het softwarepakket van Davilex hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.

Lees meer...

Met dit zeer gebruiksvriendelijke pakket is het ook voor mensen die niet dagelijks met de financiële administratie bezig zijn toch mogelijk om iets op te zoeken of in kaart te brengen.
Zondervan Administraties

Zondervan Administraties

Eigenaar

Rapportages maken is uiterst eenvoudig

Ik gebruik Davilex Accountant al vanaf 2004 zonder noemenswaardige problemen. En als ik dan al vragen heb worden deze snel beantwoord door de support afdeling.

Lees meer...

Wat mij vanaf het begin opvalt is dat Davilex Accountant moet zijn ontwikkeld in samenwerking met een boekhouder, de inrichting voldoet prima aan wat ik als boekhouder geleerd heb. Ook het vinden en maken van de rapportage (ook van voorgaande jaren) is uiterst eenvoudig en geven mij snel antwoorden op mijn vragen. Ik hoef dan ook niet te zeggen dat het invoeren van boekingen snel en eenvoudig is.
Hester Neijenhuis

Hester Neijenhuis

Neijenhuis Recruitment

Goedkoop, simpel in gebruik.

Ik werk nu 3 jaar met Davilex ZZP. Het is een simpel, goedkoop pakket waar ik wel alle informatie kwijt kan en uit kan halen.

Lees meer...

Heel fijn vind ik de mogelijkheid om elke keer automatisch een reservekopie te kunnen maken. Dit doe ik op een externe harde schijf. Mijn accountant kan alle informatie krijgen die hij nodig heeft voor de eindejaarsverwerking.

Mirjam van Ommeren

Mirjam van Ommeren

Van Ommeren Adviesgroep

Erg gebruiksvriendelijk

Ik ben al sinds 1999 gebruiker van de Davilex software. Eerst Davi-Account waarin ik alleen kon boekhouden. Later kwam daar Facturatie en Relatiebeheer bij. In de loop der jaren is de software van Davilex erg gebruiksvriendelijk geworden. Bijv. door de snelkoppelingen en het startscherm waarin je direct ziet naar welk onderdeel je kunt.

Renate van Veen

Renate van Veen

Betuwse deuren

Davilex Relatie & Order besparen me veel tijd.

Ik gebruik al jaren Davilex, het werkt heel fijn. Onze accountant heeft dit pakket ook, hierdoor kan hij ook makkelijk met ons meekijken zonder bij ons langs te komen. Sinds dit jaar heb ik ook Davilex Relatie en Davilex Order. Dit scheelt mij administratief heel veel werk.

Lees meer...

Doordat alle pakketten met elkaar gekoppeld zijn hoef je niet alle gegevens steeds opnieuw in te voeren. Ook is het fijn dat we de koppeling met outlook kunnen maken, de afspraken hoef je nu alleen nog maar in Davilex in te voeren. Het is ook mogelijk om inkoopfacturen te koppelen aan het telebankierprogramma van mijn bank, hierdoor hoef ik ze niet meer 2x in te voeren.

Dave Schulteis

Dave Schulteis

Administratiekantoor Lubberdink

Overzichtelijk

Het prettige aan het pakket van Davilex is dat het compleet, maar wel overzichtelijk is. Ik heb eerder met een uitgebreider pakket gewerkt waarbij je allerlei modules kon kopen. Dat pakket had eigenlijk te veel functies en mogelijkheden voor wat je ermee wilde doen.

Lees meer...

Ook was het een stuk duurder. We hebben nu een pakket dat eenvoudiger is, maar daarom veel fijner werkt.

Ab van Moolenbroek

Ab van Moolenbroek

Zangvereniging Sursum Corda

Zelfs ik, als niet boekhouder, kan goed overweg met Davilex Club

Vanaf 1999 gebruik ik naar volle tevredenheid Davilex Club. Ooit begonnen als niet boekhouder, maar inmiddels bekend met alle facetten van boekhouden, zelfs automatische incasso’s en het verwerken er van, het versturen van betaalopdrachten en het importeren van bestanden gaat mij goed af. Dit had ik nooit kunnen denken, al moet ik vermelden, mede dankzij de voortreffelijke Helpdesk van Davilex. Chapêau!

Sophie de Jong

Sophie de Jong

Studentenvereniging AEGEE

Overzichtelijk programma, goede helpdesk

De ledenadministratie software van Davilex is prima voor verenigingen. Bij onduidelijkheden kan je altijd bij werknemers terecht met vragen, die ze goed beantwoorden.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090