Training Penningmeester met Davilex Nu tijdelijk 179,10

Leer hoe u uw taken als penningmeester snel en efficiënt uitvoert met behulp van Davilex Club. Aan bod komt onder meer het verwerken van contributiebetalingen, balansmutaties en de eindejaarsverwerking. Nu tijdelijk met 10% korting!

Eerstvolgende trainingsdatum: 15 januari 2018

Training Penningmeester met Davilex Nu tijdelijk 179,10

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Bespaar tijd met een overzichtelijke boekhouding

  Leer hoe u de boekhouding van uw vereniging of stichting overzichtelijk bij kunt houden zonder dat dat veel tijd kost.
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en uw vragen beantwoord worden.
 • Speciaal voor penningmeesters

  Contributies verwerken, efficiënt boekstukken invoeren, de jaarafsluiting, rapporten opstellen, u leert het tijdens deze speciale training voor penningmeesters.
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Mevrouw R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur van KNGGW
Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief!
Testimonials

training penningmeester met davilex

een overzichtelijke boekhouding in minder tijd

Een overzichtelijke, up-to-date boekhouding is voor iedere vereniging of stichting een echte must. Dat betekent niet dat het bijhouden van de boekhouding veel tijd moet kosten. Tijdens de training Penningmeester met Davilex krijgt u uitleg over hoe u snel en efficiënt contributiebetalingen verwerkt, inkoopboekstukken invoert en bijvoorbeeld banktransacties boekt. Daarnaast is er ruim aandacht voor het afsluiten van het boekjaar en het opstellen van diverse rapportages, die onder meer kunnen dienen als basis voor de jaarrekening die u tijdens de Algemene Ledenvergadering presenteert.

Voor wie is deze training interessant?

De training Penningmeester met Davilex is natuurlijk handig voor penningmeesters die snel wegwijs willen worden in het onderdeel Clubboekhouding in Davilex Club. Maar ook gebruikers met ervaring zullen veel profijt hebben van deze training. Dus wilt u minder tijd besteden aan de boekhouding van uw vereniging of stichting? Schrijf u direct in!