Training Ledenadministrateur met Davilex 199,-

Leer hoe u de ledenadministratie snel en efficiënt bijhoudt. U krijgt onder meer uitleg over het berekenen van contributies, het aanmaken van contributiefacturen en het gebruik van lidcategorieën.

Eerstvolgende trainingsdatum: 15 februari 2018

Training Ledenadministrateur met Davilex 199,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Een efficiente ledenadministratie in weinig tijd

  Een overzichtelijke en efficiënte ledenadministratie levert alleen maar voordeel op. Leer hoe u in weinig tijd uw ledenadministratie optimaal bij kunt houden.
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en uw vragen beantwoord worden.
 • Contibuties berekenen

  Contributie berekenen, gebruikmaken van contributieladders, facturen en incasso's aanmaken, u leert het allemaal tijdens deze praktische training.
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Mevrouw R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur van KNGGW
Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief!
Testimonials

training ledenadministrateur met davilex

een overzichtelijke ledenadministratie in minder tijd

Bent u verantwoordelijk voor de ledenadministratie van een vereniging of stichting? Kom dan naar de training Leden- administrateur en ontdek hoe u met Davilex Club gemakkelijk en snel een overzichtelijke administratie bij kunt houden. U leert hoe u lidgegevens invoert en onderhoudt, leden indeelt in lidcategorieën en hoe u deze lidcategorieën kunt gebruiken. Daarnaast is er veel aandacht voor het berekenen van contributie en het aanmaken van facturen, acceptgiro's en incasso's.  

Voor wie is deze training interessant?

De training Ledenadministrateur met Davilex is natuurlijk handig voor nieuwe gebruikers die snel wegwijs willen worden in het onderdeel Ledenbeheer met Davilex. Maar ook gebruikers met ervaring zullen veel profijt hebben van deze training. Dus wilt u een overzichtelijke ledenadministratie in minder tijd? Schrijf u direct in!