Training Factureren met Davilex 199,-

Volg de training Factureren met Davilex en leer hoe u facturen en aanmaningen genereert, betalings- en leveringsvoorwaarden vastlegt en grip krijgt op uw debiteurenbeheer.

Eerstvolgende training: 1 februari 2018

Training Factureren met Davilex 199,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Leer sneller en efficiënter factureren

  Volg de training Factureren met Davilex, leer hoe u facturen snel en efficiënt invoert en bespaar voortaan veel tijd!
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en uw vragen beantwoord worden.
 • Verbeter uw debiteurenbeheer

  Davilex Factuur kent vele handige functies die het goed beheren van debiteuren sterk vereenvoudigen. Tijdens deze training leert u er optimaal gebruik van te maken!
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Mirjam van Ommeren, Eigenaar Van Ommeren Medisch Advies
In de loop der jaren is de software van Davilex erg gebruiksvriendelijk geworden. Bijv. door de snelkoppelingen en het startscherm waarin je direct ziet naar welk onderdeel je kunt.
Testimonials

training factureren met davilex

bespaar tijd, leer efficiënter factureren

Kom naar de training Factureren met Davilex en leer hoe u sneller, makkelijker en efficiënter facturen aan kunt maken. Daarnaast is er in deze training veel aandacht voor goed debiteurenbeheer. Davilex Factuur kent vele functies die het beheer van debiteuren vergemakkelijken. We laten u graag zien hoe u er optimaal gebruik van maakt!

Voor wie is deze training interessant?

De training Factureren met Davilex is natuurlijk handig voor nieuwe gebruikers die snel wegwijs willen worden in het programma. Maar ook gebruikers met ervaring zullen veel profijt hebben van deze training. Dus wilt u sneller en efficiënter factureren en uw debiteuren beter beheren? Schrijf u direct in!