Training Elektronisch bankieren 149,-

Het importeren en automatisch verwerken van banktransacties, het aanmaken en exporteren van betaalopdrachten en incasso's, tijdens de training Elektronisch bankieren leert u er alles over! 

Eerstvolgende trainingsdatum: 21 november 2017

Training Elektronisch bankieren 149,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Snel en gemakkelijk bankafschriften boeken

  Leer hoe u bankafschriften importeert en herkennings- teksten optimaliseert zodat zoveel mogelijk transacties automatisch gematcht en verwerkt kunnen worden.
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en uw vragen beantwoord worden.
 • Leer hoe u betalingen correct verwerkt

  Krijg inzicht in hoe u deelbetalingen, betalingskortingen of betalingsverschillen verwerkt en hoe u betaal- en incasso-opdrachten aanmaakt en exporteert.
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

training elektronisch bankieren met davilex

bespaar tijd, leer efficiënter boeken

Wilt u minder tijd besteden aan uw boekhouding? Stop met het handmatig boeken van uw bankafschriften en leer hoe u gemakkelijk en snel digitale bankafschriften importeert en automatisch verwerkt in uw administratie! Tijdens de training Elektronisch bankieren krijgt u tevens uitleg over het aanmaken en exporteren van betaal- en incasso-opdrachten. Alle ingrediënten dus voor een efficiëntere boekhouding!

Voor wie is deze training interessant?

De training Elektronisch bankieren met Davilex is natuurlijk handig voor nieuwe gebruikers die snel wegwijs willen worden in het programma. Maar ook gebruikers met ervaring zullen veel profijt hebben van deze training. Dus wilt u minder tijd besteden aan uw boekhouding? Schrijf u direct in!