Training Eindejaarsverwerking 149,-

Tijdens deze training leggen we u precies uit hoe u het boekjaar correct afsluit. Aan bod komen onder meer de wizard eindejaarsverwerking, het maken van correctieboekingen en het opstellen van rapporten.

Eerstvolgende trainingsdatum: 9 februari 2017

Training Eindejaarsverwerking 149,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Sluit het boekjaar voortaan zelf af

  Krijg inzicht in de werking van de wizard Eindejaars- verwerking, leer hoe u correcties maakt en hoe u het boekjaar definitief afsluit.
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en er alle gelegenheid is om vragen te stellen.
 • Inzicht in uw resultaten

  Rapporten zijn een belangrijke informatiebron. Tijdens de training leert u rapporten opstellen die u diepgaand inzicht geven in de resultaten van uw onderneming.
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Edith de Zeeuw, Directeur Movimi
Vanaf het eerste moment goed contact. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had. Alles was bespreekbaar, ik mocht zelfs mijn testperiode met 1 maand verlengen ivm mijn vakantie. Geweldig!
Testimonials

training eindejaarsverwerking met davilex

sluit zelf het boekjaar af

Wilt u kosten besparen en voortaan zelf de jaarafsluiting doen? Volg de training Eindejaarsverwerking en leer alles over het afsluiten van het boekjaar. U krijgt uitgebreide uitleg over verschillende fasen van de Eindejaarsverwerking, het maken van correctieboekingen en voorafgaande journaalposten en het verwerken van de BTW-administratie. Tot slot wordt bekeken hoe de Winst- en Verliesrekening wordt gesaldeerd en de beginbalans voor het komende boekjaar wordt vastgelegd.

Voor wie is deze training interessant?

De training Eindejaarsverwerking met Davilex is er voor iedereen die wil leren hoe het boekjaar zelfstandig en volgens de juiste procedures correct afgesloten kan worden. Het maakt daarbij niet uit of u veel of weinig ervaring met het programma heeft. Dus wilt u geld besparen en de jaarafsluiting voortaan zelf doen? Schrijf u direct in!