Training Boeken met Davilex 199,-

Tijd besparen op uw boekhouding? Neem deel aan de training Boeken met Davilex en leer in 1 dag hoe u sneller en slimmer kunt boeken met Davilex!

Eerstvolgende trainingsdatum: 4 januari 2018

Training Boeken met Davilex 199,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Leer sneller en efficiënter boeken

  Volg de training Boeken met Davilex, leer hoe u de dagelijkse boekingen snel en efficiënt invoert en bespaar voortaan veel tijd op uw boekhouding!
 • Kleine groepen, maximale aandacht

  De training kent een maximum van 8 deelnemers. Zo bent u er zeker van dat u alle aandacht krijgt en uw vragen beantwoord worden.
 • Rapporten opstellen en interpreteren

  Rapporten zijn een belangrijke informatiebron. Tijdens de training is er dan ook ruim aandacht voor dit belangrijke onderdeel in de software.
 • Praktijkgerichte training voor iedereen!

  Of u nu een nieuwe gebruiker of gebruiker met ervaring bent, deze training is voor iedereen leerzaam en interessant! Start met tijd besparen en schrijf u direct in!
Patrick Kerkvliet, Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur
Dankzij het softwarepakket Davilex Account hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.
Testimonials

training boeken met davilex

bespaar tijd, leer efficiënter boeken

Minder tijd besteden aan uw boekhouding? Leer efficiënter boeken! Tijdens de eendaagse training Boeken met Davilex krijgt u uitleg over hoe u de dagelijkse boekingen, zoals in- en verkopen, banktransacties en kas- en memoriaalboekingen gemakkelijk en snel invoert. Daarnaast is er uitgebreide aandacht voor het opstellen van rapportages. Belangrijk, want rapporten geven u het inzicht dat nodig is om goede en gefundeerde beslissingen te kunnen nemen.

Voor wie is deze training interessant?

De training Boeken met Davilex is natuurlijk handig voor nieuwe gebruikers die snel wegwijs willen worden in het programma. Maar ook gebruikers met ervaring zullen veel profijt hebben van deze training. Dus wilt u minder tijd besteden aan uw boekhouding? Schrijf u direct in!