Basistraining Bedrijfsadministratie 44,10

Maak tijdens deze informatieve basistraining kennis met de mogelijkheden van Davilex Account, Factuur en Relatie en zie hoe deze modules efficiënt samenwerken. Nu tijdelijk met 10% korting!

Eerstvolgende trainingsdatum: 19 mei 2017

Basistraining Bedrijfsadministratie 44,10

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Krijg inzicht in de mogelijkheden

  Tijdens de klassikale training Bedrijfsadministratie maakt u kennis met de software en ziet u direct wat er allemaal mogelijk is.
 • Snel gegevens invoeren

  Basisgegevens vormen een belangrijk deel van de administratie. Tijdens de training leert u hoe u deze gegevens gemakkelijk en snel invoert.
 • Nieuwe administratie

  Onze trainer legt u uit hoe u met behulp van een handige wizard een nieuwe administratie aanmaakt en wat daarbij de aandachtspunten zijn.
 • Aan de slag!

  Na het volgen van de basistraining heeft u gezien hoe u boekstukken invoert, facturen aanmaakt, de relatiekaart gebruikt. Een betere start kan niet!
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

aan de slag met davilex

Training Bedrijfsadministratie

Goed voorbereid aan de slag met uw Davilex-software? Volg de basistraining Bedrijfsadministratie voor slechts € 49,00! Deze klassikale training wordt speciaal georganiseerd voor ondernemers die de software van Davilex evalueren en inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van het programma. Tijdens de basistraining Bedrijfsadministratie krijgt u onder meer uitleg over het aanmaken van een nieuwe administratie, het invoeren van basisgegevens en het instellen van lay-outs. Maar ook onderwerpen als het invoeren van boekingen, het aanmaken van facturen en het gebruik van de relatiekaart blijven niet onbesproken. Een betere voorbereiding kan niet! Wij nemen enkele dagen na uw registratie contact met u op om te vragen of u gebruik wilt maken van deze dienst.