Themaochtend Opzetten & inrichten bedrijfsadministratie 44,10

Leer tijdens deze leuke en informatieve themaochtend alles over het opzetten en inrichten van een goede bedrijfsadministratie en het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Nu tijdelijk met 10% korting. 

Eerstvolgende trainingsdatum: 20 juni 2017

Themaochtend Opzetten & inrichten bedrijfsadministratie 44,10

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Krijg inzicht in de mogelijkheden

  Tijdens de themaochtend Opzetten en inrichten bedrijfsadministratie maakt u kennis met de software en ziet u direct wat er allemaal mogelijk is.
 • Snel gegevens invoeren

  Basisgegevens vormen een belangrijk deel van de administratie. Tijdens de themaochtend leert u hoe u deze gegevens gemakkelijk en snel invoert.
 • Nieuwe administratie

  U krijgt uitleg over hoe u met behulp van een handige wizard een nieuwe administratie aanmaakt en wat daarbij de aandachtspunten zijn.
 • Aan de slag!

  Aan het einde van de themaochtend heeft u gezien hoe u boekstukken invoert, facturen aanmaakt, de relatiekaart gebruikt. Een betere start kan niet!
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

aan de slag met davilex

Themaochtend Opzetten & inrichten bedrijfsadministratie

Van een goed opgezette administratie heeft u jarenlang plezier. Het maakt het bijhouden van de administratie sneller en makkelijker. Daarnaast geeft een goed ingerichte administratie u beter inzicht in uw bedrijfsvoering en in uw behaalde resultaten. Heeft u nog geen ervaring met het opzetten, inrichten en bijhouden van een bedrijfsadministratie? Kom naar de themaochtend Opzetten & inrichten bedrijfsadministratie. Tijdens deze interessante en informatieve ochtend krijgt u uitleg over het opzetten en inrichten van uw bedrijfsadministratie. Daarnaast leert u hoe u snel en efficiënt basisgegevens, boekingen en facturen invoert. Tevens laten we zien hoe u bedrijfsprocessen eenvoudig kunt automatiseren. Want hoe meer u automatiseert, hoe sneller u uw administratie bij kunt houden. Kortom, een leuke, leerzame themaochtend die u niet mag missen!

TIP! Schaft u de zakelijke software van Davilex aan? Dan ontvangt u het inschrijfgeld retour!