Basistraining Davilex Club 49,-

Maak uitgebreid kennis met de mogelijkheden van Davilex Club en leer de basisbeginselen van dit gemakkelijke boekhoudpakket voor verenigingen en stichtingen.

Eerstvolgende trainingsdatum: 12 januari 2018

Basistraining Davilex Club 49,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Krijg inzicht in de mogelijkheden

  Tijdens de klassikale basistraining Davilex Club maakt u kennis met dit gebruiksvriendelijke softwarepakket voor verenigingen en stichtingen en ziet u direct wat er allemaal mogelijk is.
 • Snel gegevens invoeren

  Basisgegevens vormen een belangrijk deel van de administratie. Tijdens de training leert u hoe u deze gegevens gemakkelijk en snel invoert.
 • Nieuwe administratie

  Tijdens de training ziet u hoe u met behulp van een handige wizard een nieuwe administratie aanmaakt voor uw vereniging of stichting.
 • Aan de slag!

  Na het volgen van de basistraining Davilex Club bent u bekend met het programma en de navigatiestructuur en kunt u direct aan de slag!
Mevrouw R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur van KNGGW
Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief!
Testimonials

aan de slag met davilex

Basistraining Davilex Club

De klassikale basistraining Davilex Club wordt speciaal georganiseerd voor nieuwe Davilex Club-gebruikers. Het doel van deze training is u vertrouwd te maken met het programma en de mogelijkheden die het biedt én u op weg te helpen met het opzetten van een administratie. Zo krijgt u onder meer uitleg over het aanmaken van een nieuwe administratie, het invoeren van leden, het opzetten van een contributiemodel en het inrichten van het rekenschema. Uiteraard is er tijdens de training ruim gelegenheid om uw vragen te stellen. Wilt u uw vaardigheden verder uitbreiden, dan kunt u in aansluiting op deze training deelnemen aan de klassikale training Ledenadministrateur met Davilex en/ of Penningmeester met Davilex.