Trainingen voor ondernemers

 • Training Boeken met Davilex

  Tijd besparen op uw boekhouding? Neem deel aan de training Boeken met Davilex en leer in 1 dag hoe u sneller en slimmer kunt boeken met Davilex!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 31 augustus 2017

 • Training Factureren met Davilex

  Volg de training Factureren met Davilex en leer hoe u facturen en aanmaningen genereert, betalings- en leveringsvoorwaarden vastlegt en grip krijgt op uw debiteurenbeheer.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 19 september 2017

 • Training Elektronisch bankieren

  Het importeren en automatisch verwerken van banktransacties, het aanmaken en exporteren van betaalopdrachten en incasso's, tijdens de training Elektronisch bankieren leert u er alles over!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 28 september 2017

 • Training Eindejaarsverwerking

  Tijdens deze training leggen we u precies uit hoe u het boekjaar correct afsluit. Aan bod komen onder meer de wizard eindejaarsverwerking, het maken van correctieboekingen en het opstellen van rapporten.

  We starten in het najaar 2017 weer met deze training

 • Themaochtend Efficiënt boekhouden

  Hoe kunt u eenvoudig en efficiënt uw administratie bijhouden met Davilex-software? Dat is het centrale thema van deze leuke en informatieve ochtend. Bent u ondernemer en evalueert u momenteel Davilex-software? Dan bent u van harte uitgenodigd! 

  Eerstvolgende trainingsdatum: 25 oktober 2017

Patrick Kerkvliet, Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur
Dankzij het softwarepakket Davilex Account hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.
Testimonials

Trainingen voor stichtingen & verenigingen

 • Training Ledenadministrateur met Davilex

  Leer hoe u de ledenadministratie snel en efficiënt bijhoudt. U krijgt onder meer uitleg over het berekenen van contributies, het aanmaken van contributiefacturen en het gebruik van lidcategorieën.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 8 september 2017

 • Training Penningmeester met Davilex

  Leer hoe u uw taken als penningmeester snel en efficiënt uitvoert met behulp van Davilex Club. Aan bod komt onder meer het verwerken van contributiebetalingen, balansmutaties en de eindejaarsverwerking.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 19 oktober 2017

 • Training Elektronisch bankieren

  Het importeren en automatisch verwerken van banktransacties, het aanmaken en exporteren van betaalopdrachten en incasso's, tijdens de training Elektronisch bankieren leert u er alles over!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 28 september 2017

 • Basistraining Davilex Club

  Maak uitgebreid kennis met de mogelijkheden van Davilex Club en leer de basisbeginselen van dit gemakkelijke boekhoudpakket voor verenigingen en stichtingen. Nu tijdelijk met 10% korting!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 13 september 2017