Trainingen voor ondernemers

 • Training Boeken met Davilex

  Tijd besparen op uw boekhouding? Neem deel aan de training Boeken met Davilex en leer in 1 dag hoe u sneller en slimmer kunt boeken met Davilex!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 12 december 2017

 • Training Factureren met Davilex

  Volg de training Factureren met Davilex en leer hoe u facturen en aanmaningen genereert, betalings- en leveringsvoorwaarden vastlegt en grip krijgt op uw debiteurenbeheer.

  Eerstvolgende training: 1 februari 2018

 • Training Eindejaarsverwerking

  Tijdens deze training leggen we u precies uit hoe u het boekjaar correct afsluit. Aan bod komen onder meer de wizard eindejaarsverwerking, het maken van correctieboekingen en het opstellen van rapporten.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 9 februari 2017

 • Themaochtend Efficiënt boekhouden

  Hoe kunt u eenvoudig en efficiënt uw administratie bijhouden met Davilex-software? Dat is het centrale thema van deze leuke en informatieve ochtend. Bent u ondernemer en evalueert u momenteel Davilex-software? Dan bent u van harte uitgenodigd! 

  Eerstvolgende trainingsdatum: 18 december 2017

Patrick Kerkvliet, Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur
Dankzij het softwarepakket Davilex Account hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.
Testimonials

Trainingen voor stichtingen & verenigingen

 • Training Ledenadministrateur met Davilex

  Leer hoe u de ledenadministratie snel en efficiënt bijhoudt. U krijgt onder meer uitleg over het berekenen van contributies, het aanmaken van contributiefacturen en het gebruik van lidcategorieën.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 15 februari 2018

 • Training Penningmeester met Davilex

  Leer hoe u uw taken als penningmeester snel en efficiënt uitvoert met behulp van Davilex Club. Aan bod komt onder meer het verwerken van contributiebetalingen, balansmutaties en de eindejaarsverwerking. Nu tijdelijk met 10% korting!

  Eerstvolgende trainingsdatum: 15 januari 2018

 • Basistraining Davilex Club

  Maak uitgebreid kennis met de mogelijkheden van Davilex Club en leer de basisbeginselen van dit gemakkelijke boekhoudpakket voor verenigingen en stichtingen.

  Eerstvolgende trainingsdatum: 12 januari 2018