09-05-2017

Nieuwe versie Davilex Software beschikbaar!

Goed nieuws! Boekhouden wordt opnieuw sneller en makkelijker! Want met de nieuwste versie van onze software kunt u gemakkelijk, snel en foutloos uw inkoopfacturen importeren en verwerken. 

UBL-facturen importeren

Vanaf versie 9.7.0 kunt u gemakkelijk en snel uw inkoopfacturen importeren en verwerken in de boekhouding. Een handige functie waarmee u veel tijd zult besparen! Ook nieuw: bij verkoopfacturen die u via e-mail verstuurt, kunt u direct een UBL-factuur aanmaken en meesturen. Zo maakt u het ook uw afnemers gemakkelijk! Uitleg over het importeren of versturen van UBL-facturen? Bekijk de tutorial of raadpleeg de handleiding.  

Release notes
Dit is natuurlijk niet de enige vernieuwing. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen hebben we overzichtelijk voor u op een rij gezet in de release notes. Heeft u een Support & Onderhoudsovereenkomst? Dan kunt u de nieuwste versie downloaden vanaf de pagina Mijn gegevens op het Gebruikersportaal.

15-03-2017

Visma neemt Davilex over

Davilex Software B.V. is overgenomen door Visma Software B.V. Door deze overname is Davilex onderdeel geworden van de internationale Visma group. Met de overname van Davilex verstevigt Visma zijn positie in het mkb, met name in het kleinbedrijf.  

Richard Scheper, commercieel directeur small & medium-sized businesses van Visma: ‘Davilex is een bekende naam in Nederland en door de kwaliteit van hun administratieve software hebben zij een tevreden klantenbestand dat vaak al jarenlang met Davilex-software werkt. We zien voldoende mogelijkheden voor kruisbestuiving tussen beide organisaties en klantgroepen. We hebben beide onze eigen specialismen. Davilex en Visma richten zich gezamenlijk op het leveren van slimme cloudoplossingen voor verenigingen, het mkb en administratie- en accountantskantoren.’

25-10-2016

Davilex is UBL Ready

Vanaf 2017 is e-factureren in UBL-formaat verplicht. Om het voor ondernemers inzichtelijk te maken welke softwareprogramma's klaar zijn voor UBL, is het label UBL Ready ontwikkeld. Dit label wordt toegekend aan organisaties die de UBL Ketentest succesvol doorlopen hebben. Davilex Online is met vlag en wimpel geslaagd en heeft daarmee het predikaat UBL Ready gekregen. Dit label bewijst dat u in Davilex Online naast PDF-facturen met het zelfde gemak ook UBL-facturen aan kunt maken en klaar bent voor de toekomst!

24-10-2016

Nieuw: Davilex Online versie 10.8.0

Vanmorgen hebben we een update voor Davilex Online uitgevoerd. In de nieuwe versie is de jaarafsluiting makkelijker gemaakt en zijn technische aanpassingen gemaakt zodat het reconciliëren van bankafschriften sneller gaat. Meer informatie over deze en andere wijzigingen in versie 10.8.0 vindt u in de release notes.

17-06-2016

UBL-facturen importeren in Davilex Online

Volgende week brengen we een update voor Davilex Online uit. Nieuw in deze versie is de mogelijkheid om inkoopfacturen in UBL-formaat te importeren en automatisch te verwerken in de boekhouding. Zo maken we boekhouden weer een stukje makkelijker én efficiënter. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer nieuws over de update.  

08-12-2015

Samenwerking Davilex en het CIB maakt debiteurenbeheer eenvoudig

Davilex Software en het Centraal Invorderings Bureau (CIB) hebben de handen ineen geslagen. Doel van deze samenwerking is het voor ondernemers makkelijker maken om facturen betaald te krijgen. Hiervoor is een koppeling gerealiseerd tussen de boekhouding in Davilex Online en het incasso platform van het CIB.

01-10-2015

Davilex Software versie 9.5.0 beschikbaar

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe versie van de software en vandaag is het zover: versie 9.5.0 is beschikbaar! In deze versie hebben we een flink aantal wensen van gebruikers gerealiseerd en is een aantal nieuwe functies toegevoegd. Het bijhouden van de administratie wordt met installatie van deze nieuwe versie dus nog makkelijker en efficiënter!

21-07-2015

Overstappen naar Windows 10? Wij zijn er klaar voor.

Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft,  zal op 29 juli a.s. beschikbaar zijn. Stapt u over? Dan is het goed om te weten dat uw Davilex-software gewoon functioneert onder Windows 10.

02-07-2015

Nieuwe website!

Vandaag hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Daarmee is ook de eerste stap gezet naar een nieuwe huisstijl. Met deze website willen we u beter op de hoogte houden van het nieuws rondom Davilex en is informatie over onze producten en diensten makkelijker te vinden.