Consultants

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

 • Vliegende start

  Speciaal voor nieuwe gebruikers. Onze consultant installeert de software, maakt een administratie aan, richt de boekhoudstructuur in en geeft uitleg over het programma.
 • Regulier on-site bezoek

  Wilt u ondersteuning ter plaatse, bijvoorbeeld voor het optimaliseren van administratieve processen of persoonlijke uitleg? Maak een afspraak met onze consultant!
 • Conversie Service

  Een echte aanrader voor iedereen die gebruikmaakt van een verouderde versie van de software en gaat upgraden.
 • Persoonlijke uitleg over het programma

  Uitleg over de software van Davilex bij u op locatie? Ook hierbij kan onze on-site consultant u natuurlijk van dienst zijn.
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

ondersteuning op locatie

onze consultant helpt u graag

Naast telefonische en schriftelijke ondersteuning van onze helpdesk is het ook mogelijk om de hulp van onze on-site consultant in te roepen. Hij komt bij u op locatie en kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij het installeren van de software, het aanmaken en inrichten van de administratie, het verbeteren van administratieve processen en het oplossen van problemen. Ook persoonlijke uitleg over het programma behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in of bel 030-6391 555, optie 1.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de diensten van onze on-site consultant of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Bel op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur naar 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. 
Vul de ontbrekende gegevens in.