25-10-2016

Davilex is UBL Ready

Vanaf 2017 is e-factureren in UBL-formaat verplicht. Om het voor ondernemers inzichtelijk te maken welke softwareprogramma's klaar zijn voor UBL, is het label UBL Ready ontwikkeld. Dit label wordt toegekend aan organisaties die de UBL Ketentest succesvol doorlopen hebben. Davilex Online is met vlag en wimpel geslaagd en heeft daarmee het predikaat UBL Ready gekregen. Dit label bewijst dat u in Davilex Online naast PDF-facturen met het zelfde gemak ook UBL-facturen aan kunt maken en klaar bent voor de toekomst!

17-06-2016

UBL-facturen importeren in Davilex Online

Volgende week brengen we een update voor Davilex Online uit. Nieuw in deze versie is de mogelijkheid om inkoopfacturen in UBL-formaat te importeren en automatisch te verwerken in de boekhouding. Zo maken we boekhouden weer een stukje makkelijker én efficiënter. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer nieuws over de update.  

Resultaten

hulp op afstand

teamviewer

Davilex helpdesk hulp op afstand

Teamviewer is een gemakkelijke en veilige manier om u op afstand snel en doeltreffend te ondersteunen. Door een beveiligde verbinding tot stand te brengen tussen uw computer en de computer van de Helpdesk Specialist, kan de Helpdesk Specialist op uw beeldscherm meekijken en uw computer op afstand bedienen.

Let op: U kunt alleen op uitnodiging van de Helpdesk Specialist gebruikmaken van Teamviewer.

Download Teamviewer