Proefabonnement zakelijke software (On-Prem) aanvragen

Maak kennis met Davilex ZZP, Davilex Basic, Davilex Plus en/of Davilex Pro en ervaar hoe u makkelijk en snel offline uw boekhouding bij kunt houden en facturen kunt maken. Het proefabonnement is gratis en stopt na 30 dagen automatisch. Het aanvragen van een proefabonnement is eenvoudig. Bent u nog geen klant bij Davilex? Klik dan onderstaand onder Ik ben nieuw bij Davilex op Account aanmaken en registreer u bij Davilex. Maakt u al gebruik van onze software? Klik dan op Ik ben al klant en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Nadat u bent ingelogd, kunt u in een paar eenvoudige stappen onze software downloaden en installeren. 

Visma eAccounting uitproberen?

Klik hier voor het aanvragen van een proefabonnement op het online boekhoudprogramma Visma eAccounting

Zijn onderstaande gegevens correct?

Volgende

Welke oplossingen vind u interessant?

Aanvragen

Software installeren en activeren

Na voltooiing van uw aanvraag ontvangt u direct een registratiecode waarmee u de software kunt registreren en activeren. In de welkomstwizard geeft u aan welke variant van het programma u wilt uitproberen: Davilex ZZP, Davilex Basic, Standaard of Pro. Tijdens de proefperiode kunt u uw keuze altijd aanpassen door in het programma op het tabblad Start te klikken op Licentie vernieuwen. 

Heeft u tijdens de proefperiode een vraag over het programma of wilt u uitleg over een bepaald onderdeel? Onze helpdesk staat altijd voor u klaar! Contactgegevens vindt u in de mail die wij u na registratie toesturen. Wij wensen u veel plezier bij het uitproberen van onze software! 

Kom naar de gratis themaochtend Efficiënt boekhouden!

Tijdens deze ochtend laten we u de mogelijkheden van de software zien en krijgt u veel tips en trucs voor het opzetten van een overzichtelijke administratie. Meer info over deze themaochtend vindt u op de speciale informatiepagina. Hier kunt u zich ook direct aanmelden. 

Vragen of advies?

Vragen of advies?

Wilt u weten welk product voor u het meest geschikt is? We adviseren u graag en geheel vrijblijvend. Neem op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur contact met ons op voor een advies op maat.

030 - 6391 555

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090