Proefabonnement aanvragen

Maak kennis met onze software en ervaar hoe u makkelijk en snel uw boekhouding bij kunt houden en facturen kunt maken. Het proefabonnement is gratis en stopt na 30 dagen automatisch. Het aanvragen van een proefabonnement is eenvoudig. Bent u nog geen klant bij Davilex? Klik dan onderstaand onder Ik ben nieuw bij Davilex op Account aanmaken en registreer u bij Davilex. Maakt u al gebruik van onze software? Klik dan op Ik ben al klant en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Nadat u bent ingelogd, kunt u in een paar eenvoudige stappen onze software downloaden en installeren. 

 

Zijn onderstaande gegevens correct?

Volgende

Welke oplossingen vind u interessant?

Aanvragen

Software installeren en activeren

Na voltooiing van uw aanvraag ontvangt u direct een registratiecode waarmee u de software kunt registreren en activeren. In de welkomstwizard geeft u aan welke variant van het programma u wilt uitproberen: Davilex ZZP, Davilex Basic, Standaard of Pro. Tijdens de proefperiode kunt u uw keuze altijd aanpassen door in het programma op het tabblad Start te klikken op Licentie vernieuwen. 

Heeft u tijdens de proefperiode een vraag over het programma of wilt u uitleg over een bepaald onderdeel? Onze helpdesk staat altijd voor u klaar! Contactgegevens vindt u in de mail die wij u na registratie toesturen. Wij wensen u veel plezier bij het uitproberen van onze software! 

Kom naar de gratis themaochtend Efficiënt boekhouden!

Tijdens deze ochtend laten we u de mogelijkheden van de software zien en krijgt u veel tips en trucs voor het opzetten van een overzichtelijke administratie. Meer info over deze themaochtend vindt u op de speciale informatiepagina. Hier kunt u zich ook direct aanmelden. 

Vragen of advies?

Vragen of advies?

Wilt u weten welk product voor u het meest geschikt is? We adviseren u graag en geheel vrijblijvend. Neem op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur contact met ons op voor een advies op maat.

030 - 6391 555

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090