Privacyverklaring

Davilex respecteert uw privacy. Als onderdeel van de Visma Group hanteren we dezelfde Privacyverklaring en hetzelfde beleid ten aanzien van uw privacy als Visma. In deze Privacyverklaring wordt uw recht op privacy en onze inzet voor de bescherming van uw persoonsgegevens uiteengezet. Visma is een Europese vennootschap waarvan de rechtspersonen, bedrijfsprocessen, managementstructuren en technische systemen landsgrenzen overschrijden. Visma levert software en diensten aan organisaties in zowel de private als (semi)-publieke sector (Klanten) in Europa. Het hoofdkantoor van Visma is gevestigd in Oslo en de Visma Group is onderworpen aan de Europese privacywetgeving, met inbegrip van de General Data Protection Regulation (GDPR). Op alle belangrijke besluiten met betrekking tot privacy bij Visma wordt op centraal niveau toezicht gehouden door de Data Protection Officer (DPO).

De Privacyverklaring van Visma, welke ook door Davilex gehanteerd wordt, kunt u in zijn geheel lezen op de website van Visma.


Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u een vraag naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

030 - 6391 555

06 5513 22 23

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090