Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Een oplossing, vele mogelijkheden!

  Met de software van Davilex heeft u de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt uw administratie bij te houden. Ook voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • BTW-aangifte? Die doet u heel gemakkelijk zelf!

  Met een handige wizard stelt u in een paar eenvoudige stappen zelf uw BTW-aangifte samen die u vervolgens (zonder bijkomende kosten) rechtstreeks vanuit het pakket direct in kunt dienen bij de Belastingdienst.
 • Alles wat u nodig heeft

  Gemakkelijk boekhouden, snel en efficiënt factureren, een overzichtelijk financieel dashboard, elektronisch bankieren, eenvoudige BTW-aangifte, uitgebreide rapportages; onze software heeft het allemaal!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén softwareoplossing voor uw gehele administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

eenvoudig boekhouden

de gemakkelijkste software voor persoonlijke dienstverleners!

Kappers, wasserijen, schoonheidssalons, autorijscholen, uitvaartbedrijven en vele andere persoonlijke dienstverleners maken al sinds jaar en dag gebruik van onze boekhoudsoftware. Dat doen ze niet voor niets. Onze software maakt het bijhouden van de boekhouding heel makkelijk. Facturen maakt u in een paar eenvoudige stappen aan en kunnen digitaal verstuurd worden. En de BTW-aangifte? Die doet u gewoon zelf. Onze software is zo eenvoudig in gebruik, dat het toegankelijk is voor iedere ondernemer met of zonder boekhoudkennis. Wilt u ook zo snel mogelijk uw facturen versturen en eenvoudig inzicht krijgen in de financiële situatie van uw bedrijf? Dan is de software van Davilex de juiste keuze!    

Online of offline

Boekhouden in de cloud?

Kiest u voor het gemak van boekhouden in de cloud of installeert u de boekhoudsoftware liever lokaal op uw computer?

Davilex Online Boekhouden in de cloud Davilex Software Software wordt lokaal geïnstalleerd

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.

MAC-gebruiker? Kies Davilex Online.

Logistiek

Voorraadbeheer en/of orderbeheer?

Met onze software kunt u het verkoopordertraject goed beheren en uw voorraden nauwkeurig bijhouden. Kies onderstaand de oplossing(en) waar u naar op zoek bent.

Davilex Voorraad Beheer uw voorraden effectief Davilex Order De juiste tool voor overzichtelijke orderadministratie

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.