penningmeester van het jaar-verkiezing

John Ursem is Penningmeester van het Jaar 2015

John Ursem van VPG De Vrije Teugel is bekroond tot Penningmeester van het Jaar 2015. De penningmeester ontving uit handen van juryvoorzitter mevrouw A. van Zanen (penningmeester NOC*NSF) een cheque van €2.500 en een kassasysteem ter waarde van € 1.850.

Tijdens de verkiezing zijn maar liefst 217.710 stemmen uitgebracht en werden meer dan 1300 penningmeesters genomineerd. De feestelijke uitreiking vond plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Na een smakelijk diner werd de aanwezige top-5 penningmeesters niet langer in spanning gehouden. Ook de runners-up gingen niet met lege handen naar huis. Zo ontvingen Manfred Besselink (sv Basteom) en Dian Versteeg (vv Altena) beiden €1.000 voor de clubkas. Greet de Rooij (Ons Genoegen) en Hanita Ruijgrok (sv Abbenes) kregen elk € 250 voor de vereniging.

davilex club

de nummer 1 software voor sportverenigingen!

Een goede, overzichtelijke boekhouding staat aan de basis van professioneel penningmeesterschap. Een boekhoudpakket speciaal voor verenigingen is daarbij eigenlijk onmisbaar. Met Davilex Club kan iedere penningmeester, ook zonder uitgebreide boekhoudkennis, de boekhouding van de (sport)vereniging voeren. Telebankieren, automatische incasso en digitale BTW-aangifte ontbreken daarbij natuurlijk niet. Bijkomend voordeel is dat met Davilex Club naast de boekhouding ook eenvoudig de ledenadministratie gevoerd worden. Handig, want zo heeft u alle gegevens centraal in één administratie. Dat betekent méér overzicht en minder werk omdat gegevens niet dubbel ingevoerd hoeven te worden.

De voordelen van Davilex Club

  • Eén geïntegreerde softwareoplossing voor boekhouding en ledenadministratie
  • Gemakkelijk en professioneel boekhouden, inclusief telebankieren, automatische incasso en digitale BTW-aangifte
  • Uitgebreid ledenbeheer met o.a. lidmaatschappen, contributies en donateurs
  • Gegevens samenvoegen met Word zodat mailings snel samengesteld kunnen worden
  • Heldere rapportages, waaronder balans, resultatenrekening, notalijsten, openstaande posten, contributieberekeningen, ledenlijsten en lidcategorieën
     

12% van de sportpenningmeesters koos al voor Davilex Club

Davilex Club is populair onder sportpenningmeesters. Maar liefst 12% koos al voor dit gebruiksvriendelijke softwarepakket voor verenigingen*. En u? Wilt u de boekhouding van uw vereniging ook professioneel, gemakkelijk en efficiënt voeren? Profiteer dan van onze Penningmeester van het Jaar-actie en bestel Davilex Club met 10% korting!
 

bestel davilex club