• Makkelijk - Stap zelf over naar Visma eAccounting!

    Wilt u geen financiële gegevens meenemen naar Visma eAccounting? U kunt zelf makkelijk en snel overstappen mét behoud van relatie- en artikelgegevens!

Overstappen naar Visma eAccounting mét behoud van relatie- en artikelgegevens, maar zonder financiële gegevens?

Wist u dat u ook zelf eenvoudig over kunt stappen naar Visma eAccounting? Als u geen financiële gegevens mee wilt nemen, maar alleen relatie- en artikelgegevens, dan hoeft u alleen een importbestand te importeren om direct verder te kunnen in uw administratie. U maakt dan gebruik van de standaardinrichting van Visma eAccounting.

Eenvoudig relaties & artikelen importeren

Ook als u ervoor kiest om over te stappen zonder financiële gegevens, maken we het u natuurlijk zo makkelijk mogelijk. Wij exporteren de relatie- en eventueel artikelgegevens, zodat u zeker weet dat het bestand voldoet aan de importeisen in Visma eAccounting. De bestanden met relatie- en artikelgegevens ontvangt u via WeTransfer en kunt u vervolgens eenvoudig en op een moment dat het u uitkomt, importeren in Visma eAccounting. 

Doe de keuzehulp

Vindt u het lastig kiezen tussen een overstap met of zonder financiële gegevens? Doe de keuzehulp! Door antwoord te geven op een paar vragen komt u erachter welk type overstap (migratie met behoud van financiële gegevens, verzorgd door Davilex of migratie zonder financiele gegevens) het beste bij u past. In de keuzehulp staan ook gelijk de voor- en nadelen van elke keuze. Aan het eind van de keuzehulp kunt u direct een afspraak maken voor een volledige migratie of ons een verzoek doen om de releatie- en artikelbestanden aan te maken. 

Direct overstappen zonder financiële gegevens

Weet u nu al dat u over wilt stappen zonder financiële gegevens? Dan kunt u direct onderstaand formulier invullen en verzenden. Wij zorgen er dan voor dat u snel uw relatie- en artikelbestanden ontvangt. Voordat we de gegevens versturen, beveiligen we de bestanden met een wachtwoord. De importbestanden versturen we via WeTransfer, het wachtwoord ontvangt u separaat.

Let op: als wij u de importbestanden toesturen, gaan we ervan uit dat u er zelf zorg voor draagt dat u tijdig overstapt naar Visma eAccounting. U ontvangt geen mailings meer van ons met betrekking tot de overstap. Voor de volledigheid attenderen we u erop dat Davilex Online 15 september a.s. stopt en dat migratie door Davilex na deze datum niet mogelijk is.

 

Let op: om technische redenen is de keuzehulp momenteel alleen te openen in Internet Explorer 11 en Microsoft Edge. In deze laatste browser moet u eenmalig toestemming geven om de keuzetool te starten.

Verzoek toesturen relatie- en artikelbestanden Davilex Online

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090