Davilex Club 167,22

2-in1: boekhouden en ledenadministratie in één pakket. Overzichtelijk, efficiënt en bovenal gemakkelijk. Davilex Club is het ideale administratiepakket voor iedere vereniging en stichting.

Davilex Club 167,22

Davilex Club

de beste ledenadministratiesoftware
voor verenigingen en stichtingen

Het verenigingsjaar goed starten? Kies voor Davilex Club, het beste en makkelijkste ledenadministratiepakket voor verenigingen en stichtingen! Wij ontwikkelen al 30 jaar makkelijke, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software. Met zoveel ervaring weten wij precies welke functies u nodig heeft voor een goede en overzichtelijke ledenadministratie en boekhouding. Niet voor niets kozen al duizenden verenigingen en stichtingen voor de ledenadministratie software van Davilex! Kies ook voor de beste en makkelijkste ledenbeheersoftware van Nederland, bestel Davilex Club of probeer het 30 dagen gratis!

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén administratie, optimaal overzicht

  Met één pakket zowel de boekhouding als de ledenadministratie bijhouden, het kan met Davilex Club! Dat is makkelijk en vooral ook heel overzichtelijk.
 • Gemakkelijk in gebruik

  Davilex Club is de ideale software om leden- administratie en boekhouding bij te houden. Eenvoudig in gebruik, zodat iedere vrijwilliger er mee kan werken.
 • Alles wat u nodig heeft

  Houd gemakkelijk en snel de ledenadministratie bij en voer met hetzelde gemak een overzichtelijke boekhouding. Bereken met één druk op de knop contributies, maak facturen of een incasso-opdracht aan en importeer uw banktransacties. Snel, eenvoudig, effectief.
 • Administratie splitsen

  Uniek: splits de administratie en voeg weer samen. Penningmeester en secretaris kunnen zo onafhankelijk van elkaar op hun eigen computer hun taak uitvoeren. De administratie kan zonder gegevensverlies weer samengevoegd worden. Optie beschikbaar bij twee licenties Davilex Club (vraag naar de voordeelprijs!)
Mevrouw R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur van KNGGW
Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief!
Testimonials

Davilex Club

makkelijke ledenadministratie software

De ledenadministratie software van Davilex biedt alle tools om moeiteloos een overzichtelijke administratie te voeren. Van het bijhouden van de ledenadministratie, het berekenen van contributies en aanmaken en innen van contributiefacturen tot de boekhouding, Davilex Club heeft het allemaal. Een compleet en professioneel programma dus, dat toch heel eenvoudig in gebruik is. Daarom is Davilex Club de beste keus voor iedere vereniging en voor iedere stichting. 

De voordelen van Davilex Club:

 • Eén programma voor ledenadministratie en boekhouding
 • Uitgebreid en efficiënt ledenbeheer
 • Gemakkelijk en professioneel boekhouden
 • Eenvoudig contributie berekenen
 • Elektronisch bankieren, inclusief incasso
 • Mogelijkheid om administratie te splitsen
 • Duidelijke rapportages

2-in-1: Ledenadministratie en boekhouding


Eén administratie voor ledenadministratie en boekhouding betekent meer overzicht en meer efficiëntie. Dat maakt het besturen van de vereniging of stichting makkelijker en doeltreffender. Willen penningmeester en ledenadministrateur de administratie afzonderlijk van elkaar en op een eigen computer bijhouden? Ook dat is mogelijk. Davilex Club kent namelijk de handige functie om de administratie te splitsen in een deel boekhouding en een deel ledenadministratie. De onderdelen kunnen apart van elkaar bewerkt worden en op ieder gewenst moment zonder gegevensverlies weer samengevoegd worden tot één complete administratie.

Voordelen ledenadministratie en boekhouding in één

 • Eén administratie betekent meer overzicht
 • Gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden
 • Uniek: Administratie kan gesplitst worden 

OVERZICHTELIJKE LEDENADMINISTRATIEHet bijhouden van de ledenadministratie is met Davilex Club heel makkelijk. Aan de hand van duidelijke formulieren kunt u alle benodigde lidgegevens vastleggen. Leden kunnen overzichtelijk ingedeeld worden in categorieën en contributie kan eenvoudig berekend worden. Daarnaast kent onze ledenadministratie software vele handige tools, die het beheer van de ledenadministratie makkelijker en efficiënter maken. Lidgegevens kunnen bijvoorbeeld samengevoegd worden met Microsoft Word, zodat u snel persoonlijke mailings samen kunt stellen.

Voordelen voor ledenadministrateurs

 • Bijhouden van uiteenlopende lidgegevens
 • Makkelijk contributie berekenen
 • Lidgegevens samenvoegen met Microsoft Word

 

EFFICIËNT BOEKHOUDENMet Davilex Club kunt u méér dan alleen uw leden beheren. Onze ledenadministratie software biedt ook alle tools om een overzichtelijke boekhouding bij te houden. Uitgebreide boekhoudkennis is daarvoor niet nodig, want duidelijke boekingsformulieren en handige wizards wijzen de weg. Het overzichtelijke dashboard, elektronisch bankieren, automatische incasso en digitale BTW-aangifte, het zijn slechts enkele onderdelen die boekhouden met Davilex Club makkelijk en efficiënt maken.

Voordelen voor penningmeesters

 • Makkelijk en efficiënt boekhouden
 • Import transacties, export betaal- en incasso-opdrachten
 • Duidelijke rapportages voor optimaal inzicht

 

CONTRIBUTIEFACTUREN DIGITAAL VERSTUREN
Eén van de voordelen van onze ledenadministratie software is het gemak waarmee u de contributiefacturen digitaal kunt versturen. Een handige functie die direct een flinke tijdbesparing oplevert én uw vereniging of stichting veel geld bespaart. Is de contributie berekend met behulp van de eenvoudige wizard, dan kunnen contributiefacturen met één druk op de knop via e-mail verstuurd worden. Er wordt een e-mail aangemaakt met een door u op te geven standaardtekst en de factuur wordt als pdf toegevoegd aan het e-mailbericht. De contributiefacturen kunnen vervolgens in één keer verstuurd worden.

Voordelen digitaal factureren

 • Verstuur contributiefacturen eenvoudig via e-mail
 • Contributiefactuur wordt als pdf-bestand toegevoegd aan e-mailbericht
 • Digitaal factureren = tijd + geld besparen

 

BASISTRAINING DAVILEX CLUB


Speciaal voor nieuwe gebruikers van onze ledenadministratie software organiseren wij regelmatig de klassikale basistraining Davilex Club. Tijdens deze training maakt u kennis met de vele mogelijkheden die Davilex Club biedt en helpen we u op weg met het aanmaken van een administratie, het inrichten van het rekenschema, het invoeren van lidgegevens en het opzetten van een contributiemodel. 

Voordelen basistraining Davilex Club

 • Maak in weinig tijd kennis met Davilex Club
 • Alle gelegenheid om vragen te stellen
 • Direct aan de slag

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen of een korte demo te bekijken. Meer weten over Davilex Club? Bel op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 naar 030-6391 555. 

Startscherm met overzichtelijk dashboard
Gemakkelijk contributie berekenen
Overzichtelijke ledenadministratie
Bekijk de demo en zie hoe het werkt

Vragen? Laat het ons weten!

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier.
Vul de ontbrekende gegevens in.