Davilex Totaal StandaardBasicPro 799,-
De ideale oplossing om gemakkelijk en snel uw boekhouding bij te houden, facturen aan te maken en uw relaties te beheren. Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, uitgebreide artikeladministratie, relatiekaart en vele andere handige en tijdbesparende functies. 
Davilex Totaal 799,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor boekhouding, facturatie en relatiebeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
 • Snel en efficiënt facturen maken

  Maak gemakkelijk en snel facturen, boek facturen automatisch door naar de boekhoudnig. Verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken. Makkelijk, snel en efficiënt!
 • Boekhouden was nog nooit zo makkelijk!

  Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.

Productvergelijking

Alle voordelen op een rijtje

Davilex Compact Davilex Compact Davilex Totaal Pro Davilex Totaal Pro
Standaard rekeningschema's per branche en rechtsvorm
Gebruik software in multi-user omgeving
Aantal dagboekenmax. 6
Boekstukken per dagboek per boekjaar
Gebruik Davilex XBRL-portaal voor indienen BTW-aangiftegratisgratis
Import inkoopfacturen (UBL)
Import bankafschriften
Export betaalopdrachten
Automatische incasso
Financiële monitor voor direct inzicht in belangrijke kengetallen
Facturen per jaar
Verkoop- en creditfacturen
Inkoop- en baliefacturen
Buitenlandse valuta
Verkoopfactuur in UBL-formaat aanmaken
Facturen digitaal versturen
Aantal relaties
Relatiecategorieën
Adressen per relatie3
Overzichtelijke relatiekaart
Agenda, afspraken en taken
Koppeling Microsoft Word
Mirjam van Ommeren, Eigenaar Van Ommeren Medisch Advies
In de loop der jaren is de software van Davilex erg gebruiksvriendelijk geworden. Bijv. door de snelkoppelingen en het startscherm waarin je direct ziet naar welk onderdeel je kunt.
Testimonials

Boekhouden, factureren en relaties beheren met Davilex

Overzichtelijk en efficiënt

Gemakkelijk boekhouden, snel en efficiënt facturen maken en met het zelfde gemak uw relaties goed beheren, het kan allemaal met onze gebruiksvriendelijke software! Eén van de vele voordelen van en geïntegreerde oplossing is dat gegevens maar één keer ingevoerd hoeven worden. Zo worden de facturen die u invoert bijvoorbeeld automatisch geboekt in de boekhouding. Pure tijdwinst dus! Ook handig: facturen kunt u direct vanuit het pakket digitaal versturen, net als de BTW-aangifte die u met behulp van een makkelijke wizard eenvoudig zelf samen kunt stellen! Davilex Relatie helpt u om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden. Zo kunt u het beste uit uw relaties halen, zonder dat het veel tijd kost. Kortom, onze software biedt u alle tools die nodig zijn om de top te bereiken!

 

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over de totaaloplossingen van Davilex? Bekijk de boekhouden, factureren en relatiebeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel facturen aanmaken
Alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar