Davilex Account, Factuur, Relatie & Order 1.516,-
De beste keuze voor snel en gemakkelijk boekhouden  en factureren, effectief relatiebeheer en een overzichtelijke orderadministratie. Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, uitgebreide artikeladministratie en vele andere handige functies.
Davilex Account, Factuur, Relatie & Order 1.516,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Boekhouden was nog nooit zo makkelijk

  Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Haal meer resultaat uit uw relaties

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Snel en efficiënt facturen maken

  Maak eenvoudig facturen aan op basis van orders. Verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken. Boek facturen automatisch door naar de boekhouding.
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
Renate van Veen, Eigenaar Betuwse deuren bv
Ik gebruik al jaren Davilex totaal, dit werkt heel fijn. Onze accountant heeft dit pakket ook, hierdoor kan hij ook makkelijk met ons meekijken zonder bij ons langs te komen.
Testimonials

Boekhouden, factureren, orders en relaties beheren met Davilex

Overzichtelijk en efficiënt

Gemakkelijk en snel boekhouden en factureren, een overzichtelijke orderadministratie bijhouden én tegelijkertijd uw relaties goed beheren? Met de combinatie Davilex Account, Factuur, Order en Relatie is dat geen probleem. Een verkooporder is in drie eenvoudig stappen aangemaakt: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op. Maak op basis van de order eenvoudig een factuur aan die u, net als de order, direct digitaal kunt versturen. Is de factuur definitief, dan wordt deze automatisch in de boekhouding geboekt, u hoeft er niets voor te doen. Dat is nog eens efficiënt! Ook handig: importeer gemakkelijk en snel bankafschriften en stel met hetzelfde gemak zelf uw BTW-aangifte samen! En relaties beheren? Ook dat wordt heel eenvoudig. Bijvoorbeeld door de overzichtelijke relatiekaart, waar niet alleen de NAW-gegevens op vermeld worden, maar ook financiële gegevens en bijvoorbeeld de bestelhistorie. Kortom, onze software biedt u alle tools die nodig zijn om de top te bereiken!

 

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten? Bekijk de demo's boekhouden, factureren, relatiebeheer en orderbeheer met Davilex.

Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel facturen aanmaken
Eenvoudig verkooporders invoeren