Account, Factuur, Relatie, Order & Voorraad 1.965,-
De beste keuze voor snel en gemakkelijk boekhouden  en factureren, effectief relatiebeheer en een overzichtelijke order- en voorraadadministratie. Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, uitgebreide artikeladministratie en vele andere handige functies.
Account, Factuur, Relatie, Order & Voorraad 1.965,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Boekhouden was nog nooit zo makkelijk

  Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Haal meer resultaat uit uw relaties

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Snel en efficiënt facturen maken

  Maak eenvoudig facturen aan op basis van orders. Verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken. Boek facturen automatisch door naar de boekhouding.
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Optimale controle over de voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor de gehele administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

boekhouden, factureren, voorraad, orders en relaties beheren

gemakkelijk en heel efficiënt

Gemakkelijk en snel boekhouden en factureren, een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie bijhouden én tegelijkertijd uw relaties goed beheren? Met de combinatie Davilex Account, Factuur, Order, Voorraad en Relatie is dat geen probleem. Een verkooporder is in drie eenvoudig stappen aangemaakt: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op. Maak op basis van de order gemakkelijk en snel een pakbon aan en maak met hetzelfde gemak een factuur aan. De factuur kunt u, net als de order, direct digitaal versturen. Is de factuur definitief, dan wordt deze automatisch in de boekhouding geboekt, u hoeft er niets voor te doen. Dat is nog eens efficiënt! Ook handig: importeer gemakkelijk en snel bankafschriften en stel met hetzelfde gemak zelf uw BTW-aangifte samen! En relaties beheren? Ook dat wordt heel eenvoudig. Bijvoorbeeld door de overzichtelijke relatiekaart, waar niet alleen de NAW-gegevens op vermeld worden, maar ook financiële gegevens en bijvoorbeeld de bestelhistorie. Kortom, onze software biedt u alle tools die nodig zijn om de top te bereiken!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten? Bekijk de demo's boekhouden, factureren, relatiebeheer, voorraadbeheer en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Alle relatiegegevens altijd bij de hand
Gemakkelijk en snel orders invoeren