Davilex Relatie StandaardBasic 219,-
Haal meer uit uw relaties met dit handige relatiebeheerpakket. Davilex Relatie biedt alle tools om uw klantgegevens overzichtelijk vast te leggen, de gegevens effectief in te zetten voor marketingdoeleinden en een duurzame relatie op te bouwen met uw klant.
Davilex Relatie 219,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Davilex Relatie maakt het beheer van relaties makkelijk, overzichtelijk en vooral heel effectief. Zo kunt u het beste uit uw relaties halen, zonder dat het u veel tijd kost.
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle belangrijke gegevens en documenten altijd bij de hand.
 • Agenda, taken, afspraken

  Beheer niet alleen uw relatiegegevens, maar leg ook taken en afspraken vast en houd uw agenda bij (te synchroniseren met uw Outlook-agenda!). Alles overzichtelijk in één pakket, dat is nog eens makkelijk!
 • Eenvoudig mailings samenstellen

  Ook heel handig: relatiegegevens kunnen door de koppeling met Microsoft Word heel eenvoudig samengevoegd worden met een Word-document. Gepersonaliseerde mailings zijn zo snel gemaakt.

Productvergelijking

Alle voordelen op een rijtje

Davilex Relatie Basic Davilex Relatie Basic
Aantal relaties
Relaties indelen in relatiecategorieën
Adressen per relatie3
Contactpersonen per bedrijf1
Overzichtelijke relatiekaart met alle relatiegegevens
Relatiebeheerder toekennen aan relatie
E-mail versturen vanuit pakket
Agenda, afspraken en taken bijhouden
Koppeling met Microsoft Word
Vrije velden voor vastleggen aanvullende informatie
Gebruik software in multi-user omgeving
Mirjam van Ommeren, Eigenaar Van Ommeren Medisch Advies
In de loop der jaren is de software van Davilex erg gebruiksvriendelijk geworden. Bijv. door de snelkoppelingen en het startscherm waarin je direct ziet naar welk onderdeel je kunt.
Testimonials

relatiebeheer met davilex

goed klantcontact binnen handbereik

Davilex Relatie helpt u om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden, zonder dat het veel tijd kost. Dit gebruiksvriendelijke relatiebeheerpakket biedt echter meer. Een agenda bijvoorbeeld en een handige takenlijst. Of wat dacht u van het koppelen van documenten als brieven en offertes aan de relatie, zodat u alle correspondentie altijd bij de hand heeft? Tools die onmisbaar zijn bij goed relatiebeheer.

Heel handig in Davilex Relatie is de relatiekaart. Op deze digitale kaart wordt alle informatie verzameld die opgeslagen is in de administratie. Zeker als u met meerdere pakketten van Davilex werkt is dit een hele waardevolle tool. De kaart laat namelijk niet alleen de bedrijfsgegevens zien, maar ook informatie als openstaande posten, facturen, orders en magazijnbonnen die betrekking hebben op de relatie.Zo houdt u optimaal overzicht!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen of een kort demofilmpje te bekijken.
Makkelijke navigatie, eenvoudig in gebruik
Nooit meer zoeken naar relatiegegevens
Alle gegevens overzichtelijk bij elkaar
Bekijk de demo en zie hoe eenvoudig het werkt

Vragen? Laat het ons weten!

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier. 
Vul de ontbrekende gegevens in.