Davilex Relatie & Voorraad 668,-
De ideale combinatie om een overzichtelijke voorraadadministratie bij te houden en uw relaties goed te beheren. Inclusief uitgebreide artikeladministratie, besteladvies, relatiekaart en vele handige en tijdbesparende tools om meer uit uw relaties te halen. 
Davilex Relatie & Voorraad 668,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Een overzichtelijke voorraadadministratie en een relatiebestand waar alle relatiegegevens gestructureerd vastgelegd zijn. Het staat garant voor effectiever verkopen en relaties beheren!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Optimale controle over uw voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor relatie- en voorraadbeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

relatie- en voorraadbeheer met Davilex

overzichtelijk, efficiënt, effectief

Uw voorraden optimaal beheren en met hetzelfde gemak uw relaties goed managen; met de juiste software hoeft het niet moeilijk te zijn. De combinatie Davilex Voorraad en Relatie vormen samen één complete oplossing om uw voorraadadministratie gemakkelijk en snel bij te houden en het beste uit uw relaties te halen. Davilex Voorraad is zo gemakkelijk in gebruik dat het goed beheren van uw voorraden bijna vanzelf gaat. Zo heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden en kunt u uw voorraadkosten zo laag mogelijk houden.  Davilex Relatie helpt u om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden, zonder dat het veel tijd kost. Eén van de vele voordelen van en geïntegreerde oplossing is dat gegevens maar één keer ingevoerd hoeven worden. Pure tijdwinst dus!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over relatie- en voorraadbeheer met Davilex? Bekijk de demo's relatiebeheer en voorraadbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Zeer uitgebreide artikeladministratie
Alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar