Davilex Relatie & Order 668,-
De ideale combinatie om een overzichtelijke orderadministratie bij te houden en uw relaties goed te beheren. Inclusief uitgebreide artikeladministratie, ordes digitaal versturen, relatiekaart en vele handige en tijdbesparende tools om meer uit uw relaties te halen. 
Davilex Relatie & Order 668,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Een overzichtelijke orderadministratie en een relatiebestand waar alle relatiegegevens gestructureerd vastgelegd zijn. Het staat garant voor effectiever verkopen en relaties beheren!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor order- en relatiebeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

relatie- en orderbeheer met Davilex

overzichtelijk, efficiënt, effectief

Een overzichtelijke orderadministratie bijhouden en met hetzelfde gemak uw relaties goed beheren; met de juiste software hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn en veel tijd te kosten. De combinatie Davilex Order en Relatie vormen samen één complete oplossing om uw orderadministratie en overzichtelijk bij te houden en het beste uit uw relaties te halen. Met Davilex Order is een verkooporder in drie eenvoudige stappen gemaakt: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op of verstuur hem direct digitaal, zo simpel is het. Davilex Order vertelt u vervolgens precies welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders al zijn uitgeleverd en welke orders  in backorder staan. Davilex Relatie helpt u om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden, zonder dat het veel tijd kost. Zo heeft u met de handige relatiekaart bijvoorbeeld niet alleen alle NAW-gegevens bij de hand, maar heeft u ook direct inzicht in prijsafspraken, kredietlimiet, openstaande factuur- en orderbedragen en omzetgegevens. Eén van de vele voordelen van en geïntegreerde oplossing is dat gegevens maar één keer ingevoerd hoeven worden. Pure tijdwinst dus!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over boekhouden en factureren met Davilex? Bekijk de demo's relatiebeheer en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Zeer uitgebreide artikeladministratie
Alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar