Davilex Relatie, Order & Voorraad 1.117,-
De ideale combinatie om een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie bij te houden en uw relaties goed te beheren. Inclusief uitgebreide artikeladministratie, besteladvies, orders digitaal versturen, relatiekaart en vele handige en tijdbesparende tools. 
Davilex Relatie, Order & Voorraad 1.117,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor facturatie en relatiebeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Optimale controle over de voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

voorraad, orders en relaties beheren met davilex

zo makkelijk is het!

Een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie bijhouden en met hetzelfde gemak uw relaties goed beheren? Kies voor de combinatie Davilex Voorraad, Order en Relatie. Hiermee heeft u alle tools in handen voor een efficiënte administratie. Voer in drie eenvoudige stappen een verkooporder in: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op. Is de klant akkoord met de order? Dan maakt u met een paar muisklikken een pakbon aan gebaseerd op de order en wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Dat is nog eens efficiënt! Ook aan het effectief beheren van uw relaties is gedacht. Bijvoorbeeld door de overzichtelijke relatiekaart, waar niet alleen de NAW-gegevens op vermeld worden, maar ook financiële gegevens en bijvoorbeeld de bestelhistorie. Tip: vul deze modules aan met Davilex Account en/of Factuur voor gemakkelijk boekhouden en efficiënt factureren.

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over relatiebeheer en logistiek met Davilex? Bekijk de demo's relatiebeheer, voorraadbeheer en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel pakbonnen aanmaken
Handige relatiekaart met alle relatiegegevens