Davilex Order & Voorraad 998,-
De beste keuze voor het bijhouden van een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie. Inclusief digitaal versturen van orders, uitgebreide artikeladministratie, besteladvies en vele andere handige en tijdbesparende functies.
Davilex Order & Voorraad 998,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk orders invoeren en digitaal versturen, een overzichtelijke voorraad- en artikeladministratie, besteladvies, uitgebreide rapportages; de combinatie Davilex Order/Voorraad heeft het allemaal!
 • Optimale controle over de voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor order- en voorraadbeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

voorraad- en orderbeheer met Davilex

overzichtelijk, efficiënt, effectief

Uw orders effectief beheren en altijd maximale controle over uw voorraden? Kies voor de combinatie de combinatie Davilex Order en Voorraad. Voer in drie eenvoudige stappen een verkooporder in: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op. Ook handig: de order kunt u direct digitaal versturen! Is de klant akkoord? Dan maakt u met een paar muisklikken een pakbon aan gebaseerd op de order en wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Dat is nog eens efficiënt! Bij goed order- en voorraadbeheer is een uitgebreide artikeladministratie natuurlijk ook onmisbaar. Daarom biedt deze productcombinatie legio mogelijkheden om artikelgegevens overzichtelijk te registreren. Ook handig, u kunt uiteenlopende informatie vastleggen over bijvoorbeeld levertijden en bestelminimum van leveranciers en minimumvoorraden bepalen zodat het programma u optimaal kan adviseren over welke artikelen in welke hoeveelheid besteld moeten worden. Kortom, onze software biedt u alle tools die nodig zijn om de top te bereiken!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over logistiek met Davilex? Bekijk de demo's orderbeheer en voorraadbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel pakbonnen aanmaken
Zeer uitgebreide artikeladministratie