Davilex Factuur & Relatie StandaardBasic 568,-
De ideale combinatie om snel en efficiënt facturen aan te maken en uw relaties goed beheren. Inclusief uitgebreide artikeladministratie, vrije factuurlay-out, handige relatiekaart en vele handige tools om debiteuren goed te beheren en facturen sneller betaald te krijgen. 
Davilex Factuur & Relatie 568,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk facturen aanmaken en betalingstermijnen bewaken, een uitgebreide artikeladministratie en alle tools om uw relaties goed en effectief te beheren!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Snel en efficiënt facturen maken

  Maak gemakkelijk en snel facturen aan, verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken en beheer uw debiteuren effectief. Makkelijk, snel en efficiënt!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor facturatie en relatiebeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

Productvergelijking

Alle voordelen op een rijtje

Davilex Factuur & Relatie Basic Davilex Factuur & Relatie Basic
Verkoop- en creditfacturen
Inkoop- en baliefacturen
Facturen per jaar1.000
Facturen digitaal versturen
Artikelen / Artikelgroepen100/5
Aantal relaties
Relatiecategorieën
Adressen/contactpersonen per bedrijf3/1
Overzichtelijke relatiekaart
Agenda, afspraken en taken
Koppeling Microsoft Word
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

Factureren en relaties beheren met Davilex

Overzichtelijk en efficiënt

Twee losse pakketten gebruiken voor facturatie en relatiebeheer, dat is niet zo handig. Davilex Factuur en Relatie vormen samen uw complete oplossing om gemakkelijk facturen aan te maken, een artikeladministratie te voeren, betalingstermijnen te bewaken en effectief uw relaties te beheren. De kracht van deze combinatie? U heeft alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar. Niet alleen de NAW-gegevens en informatie over contactpersonen, maar ook belangrijke financiële informatie. Wat heeft uw relatie in het verleden bij u gekocht, zijn de facturen betaald? Bovendien hoeft u relatiegegevens maar één keer in te voeren en dat is natuurlijk wel zo efficiënt.

 

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over boekhouden en factureren met Davilex? Bekijk de demo's factureren en relatiebeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk facturen maken en digitaal versturen
Alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar