Davilex Factuur & Order 798,-
De ideale combinatie om snel en efficiënt facturen aan te maken en een overzichtelijke orderadministratie bij te houden. Inclusief vrije factuurlay-out, uitgebreide artikeladministratie en vele handige tools om debiteuren goed te beheren en facturen sneller betaald te krijgen. 
Davilex Factuur & Order 798,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk en snel orders invoeren, facturen aanmaken en digitaal versturen, uitgebreide artikeladministratie en vele rapportages voor optimaal inziicht, de combinatie Davilex Factuur/Order heeft het allemaal!
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Maak gemakkelijk en snel facturen

  Maak facturen aan op basis van een verkooporder. Verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken en beheer uw debiteuren effectief.
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor facturatie en orderbeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Mirjam van Ommeren, Eigenaar Van Ommeren Medisch Advies
In de loop der jaren is de software van Davilex erg gebruiksvriendelijk geworden. Bijv. door de snelkoppelingen en het startscherm waarin je direct ziet naar welk onderdeel je kunt.
Testimonials

Factureren en orders beheren met Davilex

Overzichtelijk, snel en efficiënt

Een overzichtelijke orderadministratie, gemakkelijk facturen aanmaken, betalingstermijnen bewaken een uitgebreide artikeladministratie bijhouden, de krachtige combinatie Davilex Factuur/Order heeft het allemaal. Met Davilex Order is een verkooporder in drie eenvoudige stappen gemaakt: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op of verstuur hem direct digitaal, zo simpel is het. Davilex Order vertelt u vervolgens precies welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders al zijn uitgeleverd en welke orders  in backorder staan. Davilex Factuur biedt alle tools om gemakkelijk facturen aan te maken, betalingstermijnen te bewaken en zo uw debiteuren effectief te beheren. Eén van de vele voordelen van en geïntegreerde oplossing is dat gegevens maar één keer ingevoerd hoeven worden. Een factuur kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk en snel aanmaken op basis van een verkooporder. Pure tijdwinst dus! 

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over factureren en orderbeheer met Davilex? Bekijk de demo's factureren en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk orders invoeren en digitaal versturen
Zeer uitgebreide artikeladministratie