Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Gemakkelijk en snel online offertes en facturen maken

  Maak eenvoudig offertes en facturen, voer eenmalig producten en diensten in om sneller te factureren en maak een factuurlay-out die past binnen uw huisstijl. Facturen en offertes kunt u natuurlijk online versturen of afdrukken voor verzending per post.
 • Wettelijke eisen voor facturen

  Met Davilex Online Factuur maakt u in een paar eenvoudige stappen facturen die er professioneel uitzien en aan alle wettelijke eisen voldoen. U hoeft er zelf niet meer over na te denken. Dat is nog eens makkelijk!
 • Grip op uw debiteurenbeheer

  Voeg betalingsvoorwaarden toe en laat Davilex Online de betalingstermijn voor u bewaken. Ook heel handig: ontvang een melding wanneer facturen vervallen zijn en maak met één druk op de knop aanmaningen.
 • Vraag uw gratis proefabonnement aan

  Ervaar zelf hoe makkelijk online boekhouden en factureren met Davilex Online is. Vraag uw gratis proefabonnement van 30 dagen aan. Het abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

Davilex Online

Gemakkelijk online factureren


Online factureren is erg makkelijk en efficiënt. Met een paar muisklikken maakt u een professionele verkoopfactuur die geheel past binnen uw huisstijl. De BTW wordt automatisch berekend en na verzending wordt de factuur automatisch verwerkt in de boekhouding. U heeft direct inzicht in de openstaande posten debiteuren en een goed overzicht van vervaldata van facturen.

Davilex Online Factuur, de voordelen

 • Gemakkelijk en snel facturen maken en online versturen
 • Factuurlay-out eenvoudig aan te passen aan uw huisstijl
 • BTW-bedragen worden automatisch berekend
 • Facturen worden automatisch geboekt in Davilex Online Boekhouden
 • Eenvoudig offertes opstellen en online versturen

Bespaar tijd met Davilex Online Factuur

Met Davilex Online Factuur maakt u in een paar eenvoudige stappen een professionele factuur in uw eigen huisstijl. Is de factuur verzonden, dan wordt deze automatisch geboekt in Davilex Online Boekhouden. U heeft er geen omkijken meer naar. Bovendien zijn gegevens die u ingevoerd heeft in Davilex Online Boekhouden, zoals relatiegegevens, direct beschikbaar in Davilex Online Factuur. Gegevens dubbel invoeren behoort dus tot het verleden en dat bespaart u veel tijd!

maak een factuur in 5 eenvoudige stappen

Zo eenvoudig is factureren met Davilex Online Factuur:

 1. Selecteer een relatie
 2. Kies de factuurlay-out
 3. Voeg factuurregels toe door artikelen te selecteren of vrije tekst in te voeren
 4. Geef een eventuele korting op
 5. Uw factuur is klaar voor verzending (digitaal of per post)!

uw debiteurenbeheer volledig onder controle

Een groot voordeel van Davilex Online Factuur is dat de betalingstermijn van facturen automatisch bewaakt wordt. U bent nooit meer laat met het versturen van een betalingsherinnering en uw debiteuren zullen sneller overgaan tot betaling. Kortom, met Davilex Online Factuur heeft u een krachtige tool in handen om uw debiteurenbeheer volledig onder controle te krijgen én te houden.

Edith de Zeeuw, Directeur Movimi
Vanaf het eerste moment goed contact. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had. Alles was bespreekbaar, ik mocht zelfs mijn testperiode met 1 maand verlengen ivm mijn vakantie. Geweldig!
Testimonials

Davilex Online

Alle voordelen op een rijtje

Boekhouden Boekhouden & Factureren
€ 17,95 p/m
gratis proefabonnement
€ 25,90 p/m
gratis proefabonnement
Boekhouden
Eenvoudig en snel boekingen invoeren, wijzigen en verwijderen
Bankafschriften importeren van alle grote banken
Makkelijk BTW-aangifte en Opgave ICP doen
Overzichtelijk financieel dashboard
Duidelijke rapportages voor optimaal inzicht
Factureren
Facturen aanmaken en digitaal versturen
Facturen automatisch verwerken in boekhouding
Automatisch aanmaningen genereren
Artikeladministratie bijhouden
Offertes maken
Snel facturen maken op basis van offerte

Davilex Online Factuur

Kies voor makkelijk online factureren


Kies ook voor gemakkelijk online facturen en offertes maken en krijg meer grip op uw debiteurenbeheer. Breid voor slechts € 7,95 per maand uw Davilex Online abonnement uit met factureren en werk voortaan efficiënter. Uitbreiden is eenvoudig: klik in het startscherm van Davilex Online op abonnement uitbreiden. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 bereikbaar op nummer 030-6391 555, optie 1 of gebruik onderstaand contactformulier. 

Let op: een abonnement op Davilex Online Factuur kan alleen afgesloten worden i.c.m. een abonnement op Davilex Online Boekhouden. Het programma is niet los te gebruiken.

Contactformulier

Vul de ontbrekende gegevens in.