Davilex Account & Relatie StandaardBasic 718,-
Houd gemakkelijk uw boekhouding bij en beheer uw relaties in één en dezelfde administratie. Handig, overzichtelijk en tijdbesparend omdat relatiegegevens slechts één keer ingevoerd hoeven te worden.
Davilex Account & Relatie 718,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk boekhouden, effectief relaties beheren, eenvoudig BTW- aangifte doen, uitgebreide rapportages; de combinatie Davilex Account/Relatie heeft het allemaal!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Gemakkelijk boekhouden

  Boekhouden was nog nooit zo makkelijk! Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor boekhouding en relatiebeheer betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

Productvergelijking

Alle voordelen op een rijtje

Davilex Account & Relatie Basic Davilex Account & Relatie Basic
Standaard rekeningschema's per branche en rechtsvorm
Gebruik software in multi-user omgeving
Boekstukken per dagboek per boekjaar1.000
Dagboeken, verdichtingen en hoofdverdichtingen6/48/12
Gebruik Davilex XBRL-portaal voor indienen BTW-aangiftegratis
Elektronisch bankieren
Aantal relaties
Relatiecategorieën
Adressen/contactpersonen per bedrijf3/1
Overzichtelijke relatiekaart
Agenda, afspraken en taken
Koppeling Microsoft Word
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

boekhouden en relaties beheren met davilex

zo makkelijk is het!

Gemakkelijk boekhouden en uw relaties effectief beheren? Kies voor de combinatie Davilex Account/Relatie. Hiermee heeft u de juiste tool in handen voor een overzichtelijke, efficiënte administratie. Boek eenvoudig en snel uw in- en verkopen, importeer bankafschriften en stel met behulp van een handige wizard zelf uw BTW-aangifte samen. Davilex Relatie helpt u om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden, zonder dat het veel tijd kost. De diverse rapporten en het overzichtelijke dashboard geven u tot slot het diepgaande inzicht in de administratie die nodig is voor een succesvolle bedrijfsvoering. De kracht van deze combinatie? U heeft direct alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar. Niet alleen de NAW-gegevens en informatie over contactpersonen, maar ook belangrijke financiële informatie als openstaande posten en omzet per debiteur. Bovendien hoeft u relatiegegevens maar één keer in te voeren en dat is natuurlijk wel zo efficiënt.

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over boekhouden en factureren met Davilex? Bekijk de demo's boekhouden met Davilex en relatiebeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Alle relatiegegevens overzichtelijk op een rij
Doe eenvoudig BTW-aangifte