Davilex Account, Order & Voorraad 1.397,-
De beste keuze voor snel en gemakkelijk boekhouden en een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie. Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, uitgebreide artikeladministratie en vele andere handige en tijdbesparende functies.
Davilex Account, Order & Voorraad 1.397,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk boekhouden, overzichtelijke order,- voorraad- en artikeladministratie, eenvoudige BTW- aangifte, uitgebreide rapportages; deze combinatie heeft het allemaal!
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Gemakkelijk boekhouden

  Boekhouden was nog nooit zo makkelijk! Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Optimale controle over de voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
Patrick Kerkvliet, Eigenaar Olympia Charters Sloepen en Jachtverhuur
Dankzij het softwarepakket Davilex Account hebben wij altijd optimaal inzicht in de financiën van ons bedrijf.
Testimonials

boekhouden, voorraad- en orderbeheer met davilex

zo makkelijk is het!

Gemakkelijk en snel boekhouden en een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie bijhouden? Kies voor de combinatie Davilex Account, Voorraad en Order. Hiermee heeft u alle tools in handen om de boekhouding efficiënt bij te houden en uw verkooporders en goederenstromen optimaal te beheren. Met Davilex Order is een verkooporder in drie eenvoudige stappen gemaakt: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op of verstuur hem direct digitaal, zo simpel is het. Gaat uw klant akkoord met de order? Dan is een pakbon met een paar muisklikken gemaakt. Van orders die definitief gemaakt zijn, wordt vervolgens automatisch een verkoopboekstuk aangemaakt. Dat is nog eens efficiënt! Ook handig: importeer gemakkelijk en snel bankafschriften en stel met hetzelfde gemak zelf uw BTW-aangifte samen! 

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten? Bekijk de demo's Boekhouden met Davilex, Voorraadbeheer met Davilex en Orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel orders invoeren
Goed inzicht in uw voorraden