Davilex Account & Factuur STANDAARDBASIC 848,-

Overzichtelijk boekhouden en gemakkelijk factureren. Deze combinatie bespaart u veel tijd omdat facturen automatisch in de boekhouding geboekt worden!

 

Davilex Account & Factuur 848,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk boekhouden, snel en efficiënt factureren, overzichtelijke artikeladministratie, eenvoudige BTW-aangifte, uitgebreide rapportages; de combinatie Davilex Account/Factuur heeft het allemaal!
 • Maak snel en efficiënt facturen

  Maak gemakkelijk en snel facturen aan. Verstuur facturen digitaal of druk ze af. Krijg een herinnering wanneer betalingstermijn is verstreken en beheer uw debiteuren effectief.
 • Gemakkelijk boekhouden

  Boekhouden was nog nooit zo makkelijk! Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor boekhouding en facturatie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

Davilex Account & Factuur Basic Davilex Account & Factuur Basic
Standaard rekeningschema's per branche en rechtsvorm
Gebruik software in multi-user omgeving
Relaties (debiteuren, crediteuren, overige)100
Boekstukken per dagboek per boekjaar1.000
Dagboeken, verdichtingen en hoofdverdichtingen6/48/12
Gebruik Davilex XBRL-portaal voor indienen BTW-aangiftegratis
Elektronisch bankieren
Facturen per jaar1.000
Verkoop- en creditfacturen
Inkoop- en baliefacturen
Facturen digitaal versturen
Artikelen/Artikelgroepen100/5
Facturen automatisch doorboeken
Edith de Zeeuw, Directeur Movimi
Vanaf het eerste moment goed contact. Er werd met regelmaat gebeld of ik vragen had. Alles was bespreekbaar, ik mocht zelfs mijn testperiode met 1 maand verlengen ivm mijn vakantie. Geweldig!
Testimonials

boekhouden en factureren met davilex

bespaar tijd, werk efficiënter!

Gemakkelijk boekhouden en factureren? Dat kan met de combinatie Davilex Account/Factuur. Hiermee heeft u alle tools in handen om gemakkelijk en snel uw boekhouding bij te houden, facturen aan te maken en een artikeladministratie te voeren. Boek eenvoudig en snel uw in- en verkopen, importeer bankafschriften en stel met behulp van een handige wizard zelf uw BTW-aangifte samen. Maak gemakkelijk en snel facturen aan en verstuur ze digitaal of per post. Bewaak betalingstermijnen, maak automatisch aanmaningen aan en beheer uw debiteur effectief! De uitgebreide rapportages en het financiële dashboard maken deze oplossing helemaal compleet. Eén van de vele voordelen van en geïntegreerde oplossing is dat gegevens maar één keer ingevoerd hoeven worden. Een factuur kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop doorboeken naar de boekhouding. Pure tijdwinst dus!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten over boekhouden en factureren met Davilex? Bekijk de boekhouden met Davilex en de factureren met davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel factureren
Zeer uitgebreide artikeladministratie