Davilex Account, Relatie & Order 1.167,-
De beste keuze voor gemakkelijk en snel boekhouden, het bijhouden van een overzichtelijke orderadministratie en goed relatiebeheer. Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, digitale verzending van orders en vele andere handige en tijdbesparende functies.
Davilex Account, Relatie & Order 1.167,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend!

  Eén oplossing voor boekhouding, relatiebeheer en orderadministratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Boekhouden was nog nooit zo makkelijk

  Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

boekhouden, relatiebeheer en orderadministratie

gemakkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk en snel boekhouden, uw relaties effectief beheren en een overzichtelijke orderadministratie bijhouden? Kies voor de combinatie Davilex Account, Relatie en Order. Hiermee heeft u alle tools in handen om boekhouding efficiënt bij te houden, uw orders optimaal te beheren en meer resultaat uit uw relaties te halen. Boek eenvoudig en snel uw in- en verkopen, importeer bankafschriften en stel met behulp van een handige wizard zelf uw BTW-aangifte samen. Voer gemakkelijk en snel orders in en houd een uitgebreide artikeladministratie bij. Davilex Relatie helpt u tot slot om al uw relatiegegevens overzichtelijk en gestructureerd bij te houden. Zo kunt u het beste uit uw relaties halen, zonder dat het veel tijd kost. Kortom, onze software biedt u alle tools die nodig zijn om de top te bereiken!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten? Bekijk de demo's boekhouden, relatiebeheer en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Gemakkelijk en snel orders invoeren
Alle relatiegegevens overzichtelijk op een rij