Davilex Account, Relatie, Order & Voorraad 1.616,-

Gemakkelijk boekhouden, een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie en vele tools voor optimaal relatiebeheer, de combinatie Account, Relatie, Order en Voorraad heeft het allemaal! Inclusief digitale BTW-aangifte, elektronisch bankieren, uitgebreide artikeladministratie en vele andere handige en tijdbesparende functies.

Davilex Account, Relatie, Order & Voorraad 1.616,-

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Gemakkelijk boekhouden

  Boekhouden was nog nooit zo makkelijk! Boek gemakkelijk en snel uw inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Mis geen omzet

  Weet welke bestellingen zijn geplaatst, welke orders zijn uitgeleverd en welke orders in backorder staan. Houd een uitgebreid artikeladministratie bij en leg afspraken over prijzen eenvoudig vast.
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft alle NAW- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Optimale controle over de voorraad

  Uitgebreide artikeladministratie, gedegen besteladvies en gemakkelijk pakbonnen en retouren invoeren; met Davilex Voorraad heeft u in een handomdraai volledige controle over uw voorraden.
Marco en Esther Navest, Eigenaren Autoglasgereedschap.nl
Wat heel fijn werkt is dat je vanuit order, een pakbon kunt genereren en direct door kunt gaan met het maken van een factuur.
Testimonials

boekhouden, voorraad-, order- en relatiebeheer met davilex

zo makkelijk is het!

Gemakkelijk en snel boekhouden, een overzichtelijke voorraad- en orderadministratie bijhouden en met hetzelfde gemak uw relaties goed beheren? Kies voor de combinatie Davilex Account, Voorraad, Order en Relatie. Hiermee heeft u alle tools in handen voor een efficiënte administratie. Voer in drie eenvoudige stappen een verkooporder in: selecteer een relatie, kies de artikelen en sla de order op. Op basis van de order maakt u vervolgens gemakkelijk en snel een pakbon aan. De verkooporder kunt u vervolgens met één druk op de knop doorboeken naar de boekhouding. Dat is nog eens handig! En relaties beheren? Ook dat wordt heel eenvoudig. Bijvoorbeeld door de overzichtelijke relatiekaart, waar niet alleen de NAW-gegevens op vermeld worden, maar ook financiële gegevens en bijvoorbeeld de bestelhistorie. Tip: vul deze modules aan met Davilex Factuur en maak op basis van de verkooporder ook gemakkelijk en efficiënt facturen aan!

Een voorproefje

Klik hieronder om de volledige schermen te bekijken. Meer weten? Bekijk de demo's boekhouden, relatiebeheer, voorraadbeheer en orderbeheer met Davilex.
Startscherm met overzichtelijk dashboard
Overzichtelijke navigatie, duidelijke schermen
Alle relatiegegevens overzichtelijk bij elkaar
Voer gemakkelijk en snel verkooporders in