Stap 1 Aanmelden
Stap 2 Gegevens
controleren
Stap 3 Interesses
aangeven

Gegevens controleren

Zijn onderstaande adresgegevens correct?

Volgende

Welke oplossingen vind ik interessant?

Interesses opgeven

Aanvragen

Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Probeer 30 dagen gratis

  Vraag nu de volledig functionele evaluatieversie aan, probeer onze software 30 dagen gratis en ervaar hoe makkelijk boekhouden kan zijn.
 • Basic, Standaard, Pro

  Combineer zelf modules uit de Basic- of uit de Standaard- en Pro-reeks of neem voor een eerlijk advies contact met ons op.
 • Vragen? Bel of mail ons!

  Heeft u vragen over onze software? Bel of mail naar onze helpdesk, wij helpen u graag. Tijdens de evaluatieperiode is dat helemaal gratis.
 • Volg een basistraining

  Snel van start met de software van Davilex? Volg de Basistraining Bedrijfsadministratie of de Basistraining Davilex Club! Onderstaand vindt u meer informatie!

evaluatieversie

Maak gratis kennis met onze software

Een administratiepakket kiezen dat precies voldoet aan uw wensen is niet altijd even eenvoudig. Daar hebben we alle begrip voor. Daarom kunt u onze software 30 dagen gratis uitproberen. De evaluatieversie is volledig functioneel en u kunt direct uw eigen administratie aanmaken. In de 'Snel aan de slag'-handleiding vindt u nuttige tips voor het opzetten van een administratie en ook de helpdesk staat tijdens de evaluatieperiode voor u klaar. Handig: als u de software aanschaft, kunt u gewoon verder werken in uw administratie. Zo gaan er geen gegevens verloren en bespaart u veel tijd. Een nieuwe administratie aanmaken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

klassikale training

basistraining bedrijfsadministratie

Een nieuwe administratie opzetten vraagt om een goede voorbereiding. Daarom kunt u na registratie van de evaluatieversie voor slechts € 49,00 deelnemen aan de klassikale basistraining Bedrijfsadministratie! Tijdens deze training geven wij u uitleg over het opzetten van een nieuwe administratie en krijgt u inzicht in de mogelijkheden van het programma. Een betere voorbereiding kan niet! Wij nemen enkele dagen na uw registratie contact met u op om te vragen of u gebruik wilt maken van deze dienst.

klassikale training

Basistraining Davilex Club

Evalueert u Davilex Club? Dan kun u voor slechts € 49,00 deelnemen aan de Basistraining Davilex Club. Tijdens deze training maakt u kennis met het programma en leert u onder meer hoe u een nieuwe administratie aanmaakt en inricht. Tevens wordt uitgelegd hoe u lidgegevens invoert, leden overzichtelijk indeelt in categorieën, het rekenschema optimaal inricht en een contributiemodel opzet. Kortom, na het volgen van deze training kunt u direct met het programma aan de slag! Wij nemen enkele dagen na uw registratie contact met u op om te vragen of u deel wilt nemen aan deze training.