missie

onze software, uw gemak

Bij modern ondernemerschap hoort een goed boekhoudpakket. Niet alleen omdat de Belastingdienst nu eenmaal verlangt dat u een deugdelijke administratie bijhoudt, maar vooral omdat een overzichtelijke boekhouding goed inzicht geeft in hoe het met uw bedrijf gaat. Nu is niet iedere ondernemer een geboren boekhouder. Daarom zien wij het als onze missie om boekhoudsoftware te ontwikkelen waarmee iedereen, met of zonder uitgebreide boekhoudkennis, gemakkelijk en snel de boekhouding bij kan houden. Dat doen we voor ondernemers, maar ook voor accountants en penningmeesters.

Richard Scheper, directeur Davilex
De toekomst voor software ligt in de cloud. Deze trend omarmen we graag, omdat het zowel de ondernemer als de accountant gemak oplevert.
Testimonials

visie

de cloud is de toekomst

Steeds meer ondernemers kiezen voor boekhouden in de cloud. Dat is niet verwonderlijk. De cloud biedt vele voordelen. Natuurlijk omdat online boekhouden betekent dat u niet aan een vaste computer gebonden bent. Is er een internetverbinding, dan is er toegang tot de boekhouding. Daarnaast is het bijvoorbeeld makkelijker om de administratie te koppelen aan andere programma's, waardoor het bijhouden van de boekhouding steeds minder tijd kost. Davilex omarmt de cloud graag, omdat het veel gemak oplevert voor zowel de ondernemer als de accountant. Met onze innovatieve cloudoplossing Davilex Online bieden we ondernemers en accountants een goede, gebruiksvriendelijke tool om online de boekhouding te doen en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. Wij werken er iedere dag hard aan om Davilex Online nog makkelijker te maken. Door innovatief te zijn, goed te luisteren naar wensen van onze gebruikers en door de koppelingen met andere softwareleveranciers uit te breiden.