Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Een oplossing, vele mogelijkheden!

  Krijg gemakkelijk inzicht in kosten, marges, voorraden, doorlooptijden en afnamepatronen van uw klanten en stem uw logistieke processen hier moeiteloos op af. Met onze software heeft u de juiste tool in handen!
 • Relaties beheren was nog nooit zo makkelijk

  Breng eenvoudig structuur in uw relatiebestand en haal het beste uit uw relaties. Met de overzichtelijke relatiekaart in Davilex Relatie heeft u alle NAW-, bestel- én financiële gegevens altijd bij de hand.
 • Uw administratie snel onder controle

  Boek gemakkelijk en snel uw in- en verkopen, maak eenvoudig facturen, beheer uw orders en voorraden, importeer bankafschriften en stel heel eenvoudig zelf de BTW-aangifte samen. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Eenvoudig, effectief, tijdbesparend

  Eén oplossing voor de gehele administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

eenvoudig boekhouden

de gemakkelijkste software voor horeca-ondernemers!

Een grote variëteit aan producten, hoge omloopsnelheden en een groot aantal afnemers met elk hun eigen wensen en behoeften, het is karakteristiek voor de food- en horeca groothandel. Om succesvol te zijn, moet u precies die voorraad en service leveren op het moment dat uw klant dat wenst. Met de software van Davilex stemt u uw logistieke processen moeiteloos af op de vraag van uw klant. Onze softwareoplossingen helpen u om efficiënter en flexibeler te werken. Het geeft u inzicht in kosten, marges, voorraden, doorlooptijden en afnamepatronen van uw klanten en daarmee heeft u een belangrijke tool in handen om onderscheidend te zijn in uw service en om klanten aan u te binden. 

Online of offline

Boekhouden in de cloud?

Kiest u voor het gemak van boekhouden in de cloud of installeert u de boekhoudsoftware liever lokaal op uw computer?

Davilex Online Boekhouden in de cloud Davilex Software Software wordt lokaal geïnstalleerd

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.

MAC-gebruiker? Kies Davilex Online.

Logistiek

Voorraadbeheer en/of orderbeheer?

Met onze software kunt u het verkoopordertraject goed beheren en uw voorraden nauwkeurig bijhouden. Kies onderstaand de oplossing(en) waar u naar op zoek bent.

Davilex Voorraad Beheer uw voorraden effectief Davilex Order De juiste tool voor overzichtelijke orderadministratie

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.