Davilex trainingen

oefenadministratie Eindejaarsverwerking met Davilex

Onlangs heeft u deelgenomen aan de klassikale training Eindejaarsverwerking met Davilex. Wilt u de opdrachten die tijdens de training behandeld zijn, nogmaals maken? Download dan de Oefenadministratie BoekenEindejaarsverwerking met Davilex en open de administratie in uw Davilex software. Let op: deze oefenadministratie is aangemaakt in versie 9.4.0 van de administratieve software van Davilex. U kunt deze oefenadministratie alleen openen wanneer u gebruikmaakt van dezelfde of een hogere versie van de software. Uw versienummer kunt u controleren door in de werkbalk Snelle toegang op Informatie te klikken.

Download de oefenadministratie door op onderstaande link te klikken. Sla het bestand op een plaats op waar u het makkelijk terug kunt vinden, bijvoorbeeld in de map Mijn documenten.

Download Oefenadministratie Eindejaarsverwerking met Davilex

Start vervolgens de administratieve software van Davilex, klik op het tabblad Start in de groep Reservekopie op Reservekopie terugzetten en selecteer de optie Administratie vanaf andere locatie. Blader vervolgens naar de locatie waar u de reservekopie heeft opgeslagen en klik op Start om de reservekopie terug te zetten.