Davilex Jubileumweken

30% jubileumkorting, profiteer nu!

Davilex bestaat 30 jaar en dat vieren we met 30% jubileumkorting op upgrade- en overstapprijzen! Profiteer nu, stap over naar Standaard-reeks en upgrade gelijk naar de nieuwste versie. U kunt dan direct gebruikmaken van onze nieuwste functie: de directe bankkoppeling! Dat is een hele handige functie waarmee u uw zakelijke bankafschriften van ABN AMRO, ING Bank en Rabobank met één druk op de knop importeert in uw boekhouding. Zijn de transacties geïmporteerd, dan doet het programma direct een boekingsvoorstel. Zo zijn uw bankafschriften snel geboekt en bespaart u veel tijd!

EXTRA CADEAUTJE!

Stapt u over naar de Standaard-versie (Account of Totaal), dan kunt u voortaan bankafschriften importeren en betaalopdrachten exporteren naar uw bank. Wilt u bankafschriften importeren via de directe bankkoppeling? Meldt u zich hier dan voor 31 december a.s. voor aan. U betaalt dan géén aansluitkosten ad € 12,50. Voor het gebruik van de directe bankkoppeling geldt een tarief van slechts € 1,00 per bankrekening per maand. Daar hoeft u het dus niet voor te laten! Profiteer direct, stap over en meld u aan voor de directe bankkoppeling!

5 redenen om nu over te stappen en te upgraden

  • Nieuwe en verbeterde functionaliteit, bekijk het overzicht!
  • Direct tijd besparen met directe bankkoppeling
  • Makkelijk suppletie op de aangifte doen via het programma
  • Veel extra functionaliteit bij overstap van Basic naar Standaard
  • Profiteer van 30% jubileumkorting en betaal géén aansluitkosten voor directe bankkoppeling

Benieuwd naar de verschillen tussen Basic & Standaard? Bekijk de vergelijkingsoverzichten voor boekhouden, factureren, relatiebeheer & onze totaaloplossingen!

PROFITEER DIRECT EN STAP OVER!

Profiteer van onze jubileumaanbieding, kies voor het gemak van de Standaard-reeks en upgrade direct naar de nieuwste versie van de software! De upgrade- & overstapprijzen zijn inclusief Support & Onderhoud Zilver voor een jaar. Zo weet u zeker dat uw software up-to-date blijft en u volgend jaar de mogelijke BTW-verhoging van 6% naar 9% moeiteloos door kunt voeren in uw administratie!


overstappen & upgraden
    alleen upgradenOp deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Vragen over de Davilex Jubileumweken?


Bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op
030-6391 555 (optie 1) of stuur ons een bericht.
Vul de ontbrekende gegevens in.